изпрати новина
Водещи новини

ООО позиция

ООО позиция


ООО позиция Няма реални действия и позиция по основни въпроси в страната! Правят се ПИАР скандали кой бил крал суджуци, кой кум кой сват, а не се подготвя преврат ! Цялата аристокрация не иска да прави Демокрация, а синьото пространство се разми в страната и по света, лъвчето някак си го няма и голямата надежда, която доведе Демокрацията се изпари, а тази Демокрация отне им много на ООО позицията и на народа даже, но уви такива са времената, че живеем в Капитализъм, а не в Комунизъм като още спорят кой строй е по-добър и кой по-лош?

И така време е за пряка Демокрация, извика Слави Трифонов и се зарече да изхвърли боклука от властта, но уви нещо се протака тази игра като мина година и какво от това народа пак мизерува, очакват го поредното дране с големи сметки за ток, парно и вода, цените на храната са по-скъпи с 50% засега !

А позицията на ООО позицията за референдумът и за намаляване на субсидията е такава като на управляващите в страната на всеки брой добитък на глава по 11 лева субсидия !
И така кой ще направи тази пряка Демокрация на тази заспала нация не става ясно на този етап на съществуване на страната !
ООО позиция няма народ – има държава, няма народ – има и какво от това скоро за всекиго камбаната ще бие и така една велика нация затрита бе от думичката Демокрация !

Има демократични държави, но там Демокрацията е форма на живот и управление, а в нас не е точно Демокрация на някаква бандитска мутация, но ние сме устойчив Вид и ще оцелеем, ама по отделно и сами, защото сме като диви кози упорити само като сме сами !

А за да има пряка Демокрация и свобода трябва целият народ да се вдигне на борба !

ООО позиция няма реална в страната, но все още има страна ООО и то каква с народ без позиция за своята свобода !

Време е да изхвърлим боклука от властта или да заживеем в боклука на помощи и милостиня с протегната ръка !
ООО позицията ще анализира доклади докато онази паралелна Демокрация им отнеме всичко, но не много !
И така време е за радикална непряка Демокрация за спасението на един народ, една нация !
Ние сме народ, а не електорат, време е да изхвърлим от влас.

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*