ООО позиция

ООО позиция


ООО позиция Няма реални действия и позиция по основни въпроси в страната! Правят се ПИАР скандали кой бил крал суджуци, кой кум кой сват, а не се подготвя преврат ! Цялата аристокрация не иска да прави Демокрация, а синьото пространство се разми в страната и по света, лъвчето някак си го няма и голямата надежда, която доведе Демокрацията се изпари, а тази Демокрация отне им много на ООО позицията и на народа даже, но уви такива са времената, че живеем в Капитализъм, а не в Комунизъм като още спорят кой строй е по-добър и кой по-лош?

И така време е за пряка Демокрация, извика Слави Трифонов и се зарече да изхвърли боклука от властта, но уви нещо се протака тази игра като мина година и какво от това народа пак мизерува, очакват го поредното дране с големи сметки за ток, парно и вода, цените на храната са по-скъпи с 50% засега !

А позицията на ООО позицията за референдумът и за намаляване на субсидията е такава като на управляващите в страната на всеки брой добитък на глава по 11 лева субсидия !
И така кой ще направи тази пряка Демокрация на тази заспала нация не става ясно на този етап на съществуване на страната !
ООО позиция няма народ – има държава, няма народ – има и какво от това скоро за всекиго камбаната ще бие и така една велика нация затрита бе от думичката Демокрация !

Има демократични държави, но там Демокрацията е форма на живот и управление, а в нас не е точно Демокрация на някаква бандитска мутация, но ние сме устойчив Вид и ще оцелеем, ама по отделно и сами, защото сме като диви кози упорити само като сме сами !

А за да има пряка Демокрация и свобода трябва целият народ да се вдигне на борба !

Efekt 2

ООО позиция няма реална в страната, но все още има страна ООО и то каква с народ без позиция за своята свобода !

Време е да изхвърлим боклука от властта или да заживеем в боклука на помощи и милостиня с протегната ръка !
ООО позицията ще анализира доклади докато онази паралелна Демокрация им отнеме всичко, но не много !
И така време е за радикална непряка Демокрация за спасението на един народ, една нация !
Ние сме народ, а не електорат, време е да изхвърлим от влас.

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.