Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ОСТАВКАТА

ОСТАВКАТА

НАРОДЪТ му иска ОСТАВКАТА, той рита мач и маже за ХЪБ след 3 г Само ГЛАДЪТ ще му ВЗЕМЕ ГЛАВАТА, не протестъри, не … ПРОБЛЕМЪТ на БЪЛГАРИЯ са самите българи

Народът му иска Оставката, той рита мач и лъже и маже за хъб от Гърция след 3 г. Само гладът ще му вземе главата. Не протестъри, които са Троянски коне, не опозиция каквато не съществува, не реформатори, които са платени лакеи, не Национални фронтове за спасение на България, АБВ-та, които спасяват себе си, не… Единствено гладът. Потресаваща статистика от днес: 47% от българите не си дояждат. И защо не си дояждат, защото трябва да си платят робските данъци и после да ядат, а те парите свършили. Проблемът на България са самите българи, коментира чужд астролог.

„Земята на която е България е под знака на Телец, тоест вековна територия здраво стояща на картата. Враговете на тази земя са самите обитатели, в случая вие българите“, коментира чужденецът. След идването на кабинета Борисов 2 раждаемостта в България е паднала със 7%, а държавата са напуснали 8%. И това само за година и малко. Майките с деца, които вчера протестираха срещу Сланината в 24 български града му казаха в прав текст: Убиваш нас, убиваш децата ни, убиваш родителите ни. Единственото ни спасение е да напуснем държавата“.

Геноцидът на България отива да рита мач, докато в същото време в парламента се гласуват промени в Конституцията. Най-малкото е неуважениие към държавността, към парламента, към Конституцията, към…. Най-големият проблем обаче е, че Хората искат справедливост. Каква справедливост, когато ДПС управлява в момента България, а партии като АБВ, Национален фронт за спасение на България и всякакви други са оръдията от престъпната власт, която се задържа единствено със заеми, заеми, заеми…
Източник: youcomments.com/

Ние от Blife.eu ще коментираме, че държанието на Борисов е под всякаква критика! Той демонстративно обижда не само институцията Парламент, а и неуважително се отнася към най-висшето на републиката ни, а именно конституцията! Но с това показва за пореден път, че тези хора са над закона, над всички и над всичко, но има една народна приказка, че „гладът е по-силен от всичко ”, а именно гладът ще изкара хората тази зима на площадите и всички пак ще извикат „ОСТАВКА”!

Масово хората разпродават поминъкът си и емигрират масово, защото хората не виждат смисъл да остават в страната! А другите, който нямат избор оцелявайки всеки ден като си броят стотинките за насъщният за тях какво остава ? Остава изборът да склони глава или да излезе на площадът и да заяви своята воля да каже стига! Но правителството на ГЕРБ си е свършело работата дилемата да си купя хляб или да си купя билет за да отида на протест си остава и пак гладът се намесва но в услуга на народните грабители !

Вярно е, че по Коледа стават чудеса! Цяло чудо е,че Ви лъжат едни и съши и им вярвате, цяло чудо е, че вместо народът да им каже „ОСТАВКА“ те пак остават да Ви грабят и щавят, да Ви унизяват, да Ви експлоатират и манипулират! Полицаи на протест, майки на протест и патриоти се събраха, но оставка не видяха!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

НАРОДЪТ му иска ОСТАВКАТА, той рита мач и маже за ХЪБ след 3 г Само ГЛАДЪТ ще му ВЗЕМЕ ГЛАВАТА, не протестъри, не … ПРОБЛЕМЪТ на БЪЛГАРИЯ са самите българи Народът му иска Оставката, той рита мач и лъже и маже за хъб от Гърция след 3 г. Само гладът ще му вземе главата. Не ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.8 ( 1 votes)
0