изпрати новина
Водещи новини

ОСТАВКА! 8 по Рихтер по скалата на гнева

ОСТАВКА! 8 по Рихтер по скалата на гнева Стефан Пройнов
Борисов 3 до броени дни хвърля оставка, вижте защо!
Скалата на гневът достигна рекордни нива!

Борисов 3 скоро пак ще хвърли оставка, защото скалата на гнева расте ! Хората си лягат с гняв и стават с гняв, хората са подивели от това, което виждат, от това, което знаят и от това, което става в страната !

Всенародният гняв е огромен и няма как Борисов 3 да не знае за това ! Ненавиждан в лявото пространство, мразен в дясното, че унищожи синьото единство и разби всички десни структури, а сега малко по малко разкоства и ДПС нищо, че заедно щавят страната ни !
Скоро положението ще ескалира в страната ни и народният гняв е огромен като има само лъжи от хунтата, само мерзости и подигравка с хората !
Сега ГЕРБ разкостват патриотичните формати дори някой партии като АТАКА закриха вече офисите си в големи градове като Варна например !
Краде се като за последно, а после държавата ще бъде хвърлена в хаос и граждански войни, не дай си Боже ! Бизнесът е подложен на нечовешки рекет и това със суджуците е във всеки град, но се мълчи от страх !
Сега Цветанов е паникьосал циганите, защото спират парите за ромската интеграция и циганите са лесни за манипулиране !

Те лесно ще излязат, те не са като българите – циганите действат с емоция, а Българина действа с разум !
И така по 25 оперативни програми получават помощи циганите, а Българите не отговарят на критерият им ! Има един закона в света: ”Ако някой получава пари без да работи то някъде друг, който работи няма да получи парите си“ !
Така все от някъде тези пари трябва да бъдат набавени !
Те вече започнаха да ощетяват инвалидите като намалят проценти,премахват наследствените пенсии,намалят годините за явяване и не дават придружител на лица, които видимо не могат да се оправят сами!
Лекарите са инструктирани да намалят оценките си, телковете се правят на ударени – излизат в отпуск и болнични, а така много от инвалидите губят правото си за получаване на пенсиите, така се прави, че да има забавяне от по 6 месеца, което лишава болният от пет пенсии !

Всякакви такива номера и процедурни хватки се прилагат като всички шефове на ТЕЛК комисии са назначени от ГЕРБ и така се осъществява този пъклен план ! Ще вземем от хората в нужда да дадем на хората дето са ни нужни за изборното гласуване! И така скалата на гнева нараства докато в един момент достигне критичните нива хората да излязат !
Вдигане на ток, храна , горива и лекарства, хората се лишават все повече от нещо в името на друго, гневът расте и накрая ще ескалира ! Единственият вариант Борисов 3 да не бъде линчуван е да подаде оставка и да пренасочи народният гняв и къде, ако не между цигани и българи, къде, ако не на етническа основа и всичко това ще доведе огромен прираст в редиците на ДПС и всички цигани ще се самоопределят като Турци, защото Българите ги мразели !

Такива като Динко и Перата за сега яхват народният гняв и го канализират, отводняват го виждате в Асеновград, така беше и в Раднево, така беше и в Гърмен! Имаха си някой друг Рокер, така бе и в Катунци, а къде ще гръмне следващата бомба знае само Цветан Цветанов!
Все пак той до сега управляваше парите за Евроинтеграция и той държи на каишка Циганските барони и шефове на кланове, той държи гетата в цялата страна и изборните резултати го доказват до сега !
Само за справка Варненско, където имаше разкрита джепчийска схема с крадли от Игнатиево по моловете във Варна и делото се покри, за ГЕРБ в Игнатиево са гласували 99,5 от циганите !

Хора, не се подавайте на провокации, циганите ще бъдат хвърлени в огъня, но Вие се пазете и не се подавайте на гнева колкото и провокации да има, защото ГЕРБ и ДПС това искат !
„Риба се лови в мътни води“ казва народът, а ГЕРБ мътят водите !
Господ да пази България и целокупният Български народ !
Едно е ясно, че Борисов 3 скоро ще хвърли оставката за пореден път !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*