ОСТАВКА! 8 по Рихтер по скалата на гнева

ОСТАВКА! 8 по Рихтер по скалата на гнева Стефан Пройнов


Борисов 3 до броени дни хвърля оставка, вижте защо!
Скалата на гневът достигна рекордни нива!

Борисов 3 скоро пак ще хвърли оставка, защото скалата на гнева расте ! Хората си лягат с гняв и стават с гняв, хората са подивели от това, което виждат, от това, което знаят и от това, което става в страната !

Всенародният гняв е огромен и няма как Борисов 3 да не знае за това ! Ненавиждан в лявото пространство, мразен в дясното, че унищожи синьото единство и разби всички десни структури, а сега малко по малко разкоства и ДПС нищо, че заедно щавят страната ни !
Скоро положението ще ескалира в страната ни и народният гняв е огромен като има само лъжи от хунтата, само мерзости и подигравка с хората !
Сега ГЕРБ разкостват патриотичните формати дори някой партии като АТАКА закриха вече офисите си в големи градове като Варна например !
Краде се като за последно, а после държавата ще бъде хвърлена в хаос и граждански войни, не дай си Боже ! Бизнесът е подложен на нечовешки рекет и това със суджуците е във всеки град, но се мълчи от страх !
Сега Цветанов е паникьосал циганите, защото спират парите за ромската интеграция и циганите са лесни за манипулиране !

Efekt 2

Те лесно ще излязат, те не са като българите – циганите действат с емоция, а Българина действа с разум !
И така по 25 оперативни програми получават помощи циганите, а Българите не отговарят на критерият им ! Има един закона в света: ”Ако някой получава пари без да работи то някъде друг, който работи няма да получи парите си“ !
Така все от някъде тези пари трябва да бъдат набавени !
Те вече започнаха да ощетяват инвалидите като намалят проценти,премахват наследствените пенсии,намалят годините за явяване и не дават придружител на лица, които видимо не могат да се оправят сами!
Лекарите са инструктирани да намалят оценките си, телковете се правят на ударени – излизат в отпуск и болнични, а така много от инвалидите губят правото си за получаване на пенсиите, така се прави, че да има забавяне от по 6 месеца, което лишава болният от пет пенсии !

Всякакви такива номера и процедурни хватки се прилагат като всички шефове на ТЕЛК комисии са назначени от ГЕРБ и така се осъществява този пъклен план ! Ще вземем от хората в нужда да дадем на хората дето са ни нужни за изборното гласуване! И така скалата на гнева нараства докато в един момент достигне критичните нива хората да излязат !
Вдигане на ток, храна , горива и лекарства, хората се лишават все повече от нещо в името на друго, гневът расте и накрая ще ескалира ! Единственият вариант Борисов 3 да не бъде линчуван е да подаде оставка и да пренасочи народният гняв и къде, ако не между цигани и българи, къде, ако не на етническа основа и всичко това ще доведе огромен прираст в редиците на ДПС и всички цигани ще се самоопределят като Турци, защото Българите ги мразели !

Такива като Динко и Перата за сега яхват народният гняв и го канализират, отводняват го виждате в Асеновград, така беше и в Раднево, така беше и в Гърмен! Имаха си някой друг Рокер, така бе и в Катунци, а къде ще гръмне следващата бомба знае само Цветан Цветанов!
Все пак той до сега управляваше парите за Евроинтеграция и той държи на каишка Циганските барони и шефове на кланове, той държи гетата в цялата страна и изборните резултати го доказват до сега !
Само за справка Варненско, където имаше разкрита джепчийска схема с крадли от Игнатиево по моловете във Варна и делото се покри, за ГЕРБ в Игнатиево са гласували 99,5 от циганите !

Хора, не се подавайте на провокации, циганите ще бъдат хвърлени в огъня, но Вие се пазете и не се подавайте на гнева колкото и провокации да има, защото ГЕРБ и ДПС това искат !
„Риба се лови в мътни води“ казва народът, а ГЕРБ мътят водите !
Господ да пази България и целокупният Български народ !
Едно е ясно, че Борисов 3 скоро ще хвърли оставката за пореден път !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.