изпрати новина
Водещи новини

Отворено писмо до всички медии и българи!

Отворено писмо до всички медии и българи!

Отворено писмо до всички медии и българи
Отворете сърцата си, разумът си, отворете очите си! Искаме да помолим всеки, който има възможност според възможностите си да се лиши от нещо в името на най-ценното ни словото!
Главният редактор на сайтът АФЕРА.БГ Веселина Томова бе обект на многогодишен тормоз и репресия на ченгеджийската мафия за това, че тя изкарваше кирливите ризи на управляващите на мафията, на корумпираните ченгета, на всички, които работят против народът Български!

Веселина Томова е най-мечтаната цел на управляващата хунта, защото с острият си език тя безмилостно показваше истината такава каквато е !
За това правителството на ГЕРБ в съзаклятие с всички останали се прицели именно в нея! За назидание на всички журналисти в страната ! Не Ви моля като издател, не ви моля като колега журналист моля ви като Българин, който като Вас иска да бъде информиран !

Веселина Томова е най-голямата разследваща журналистка, която от години вади кирливите ризи на управляващите силна и безкомпромисна жена, но все пак жена!
Днес обаче тя е ранена в сърцето и загуби дело от едни ченгета със зависим съд и послушен прокурор прочетоха присъдата и !

Но войната против Веселина Томова, главен редактор и собственик на сайтът АФЕРА.БГ, е война и срещу всички сайтове и медии, срещу всички блогъри, писачи и хора търсещи справедливостта !

Тя не пише за рейтинг или трафик, тя пише за нас и сега ние трябва да си върнем жеста за трудът от десетилетия насам от самата нея !

Призоваваме всички, за които свободното слово е свещена ценност, да подкрепят „Афера“, като преведат пари на тази банкова сметка:

Райфайзенбанк BIC: RZBBBGSF IBAN:

BG93RZBB91551007338645

ЛЪКИ АФЕРА ЕООД!

Необходимата сума е 10 000 лева. Скъпи Бунтари, журналисти, будители, баровци, бедни и богати, всеки от Вас да изпрати на тази банкова сметка колкото има възможност !

Споделете на стената си тази публикация да достигне до повече хора този апел, тази молба, защото загубим ли АФЕРА.БГ губим свободата, не само словото !
Губим битката срещу паралелната държава !
Нашата медийна група всеки ден ще публикува това съобщение до набирането на нужната сума !

Без въпроси за личен превод или paypal, western union и други !
Ченгета съдят Афера, ченгета следят всеки превод без дарения и на ръка като посочена е банкова сметка и всичко трябва да бъде чисто и законно !
Защото законът е над всичко и всеки !
Пишете като основание – дарение !

Ние Ви умоляваме всички, който и както може да помага !
Няма да се дадем на мафията да победи Веселина Томова, няма и да им позволим да смажат свободата на словото!

Молим Ви, умоляваме Ви да се лишите от някой каприз и да направите банков превод, който с колкото може !
Да им покажем, че Българският дух е несломим да спасим един будител, да спасим и самите нас !

Защото в началото бе словото, не мафията!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*