Отворено писмо до г-н Mark Zuckerberg

Отворено писмо до г-н Mark Zuckerberg,

Отворено писмо до г-н Mark Zuckerberg
Facebooк!
Защо, г-н Zuckerberg?
„Функцията е блокирана временно. Наскоро публикувахте нещо, което нарушава политиките на Facebook, така че използването на тази функция беше временно блокирано за вас. За повече информация посетете Помощния център.”
Това от Вас ли е?
Поне така пише!
Господин Mark Zuckerberg, нямам представа каква политика има Вашата социална група Facebooк, та си позволявате да нарушавате Конституционните права на българите, във все още суверенната република България, нарушавайки чл.39, ал.1 от българската Конституция за свободата на словото!

Искрено се надявам, уважаеми г-н Zuckerberg, това да не е политика на създадената от Вас социална мрежа, а работа на българските неофашисти, дошли незаконно на власт, които вече близо 10 години провеждат масов, фашистки геноцид срещу българите живеещи в България, нарушавайки конституционните им права, обричайки на глад и физическа смърт българския народ, лишавайки го от основни човешки права, под ръководството на незаконно избран, с манипулиран на изборите вот – Бойко Борисов, което навсякъде по света се нарича „преврат”!
Вашата социална мрежа, г-н Zuckerberg, не работи в Република България!

Това е държава, която се намира на Балкански полуостров от векове, в Източна Европа ако не знаете, но от скоро е, около някакви Западни Балкани, измислени от шайката управляваща България, наречена ГЕРБ, които българите не знаят от къде до къде се простират …
Уважаеми г-н Zuckerberg, лично аз и моите приятели ще се откажем да ползваме тази уж „социална” мрежа в Интернет, защото изобщо не е социална в България, а контролирана и цензурирана от диктаторите на новата, неофашистка власт, ръководена от Бойко Борисов и неговата корумпирана шайка наречена ГЕРБ, шайката, която ограбва все още съществуващата на картата на Европа държава България от която избягаха около 3 милиона българи, за да работят и се изхранват по чужди държави като съвременни роби!

Efekt 2

Това, което правят в България с Вашата социална мрежа е възмутително, цинично, обидно и отвратително!
Ние сме горд народ със славна, повече от 1300 години история, народ, който няма загубено знаме в битка, народ който никога не е имал териториални претенции към съседите си и други народи, народ, който даде на Европа и Америка велики умове, допринесли за развитието на световната цивилизация, народ създал първия снегорин, вашия самолет DC и Боинг, с които сега се пъчите, първия компютър, военната авиация!

Това написа на стената си полковник Кирил Стаменов !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.