изпрати новина
Водещи новини

Отива си 2017г., а с нея и

Отива си 2017г., а с нея и
Отива си 2017г., а с нея и надеждата за по-добър живот!

Равносметката е направена! Затворени над 400 училища! Затварят се и десетки болници ! По улиците ни има повече дупки отколкото кратери на Луната !

Събрани са над 380 000 000 лева от ВИНЕТКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ за пътища строени от времето на Комунизма ! Отиват си младите от страната без да поглеждат назад, без надежда, че някога ще се върнат у нас ! Отиват си и старите от болести и бедност !

Отива си 2017г. и какво ни оставя в алманаха на историята ? Оставя ни по-бедни, по-гладни, по-болни като народ, но той няма значение, нали ? Оставя ни една ограда, която е важен стратегически обект ! Оставя ни още десетки милиарди заеми, които не се знае кой ще плаща !

Остави ни продадена гордост, народ без държава, държава без нация, нация без гордост ! Стотици инвалиди ще са оздравели ненадейно според ГЕРБ и без това върви процедура в ТЕЛКОВЕТЕ за сега административна, но скоро и по-активна !

Какво ни остави ли, инфлация, която ще расте и цени, които се вдигат, още такси, още заеми, още ограбени хора ! Но пък и Банките не седят и гледат частните съдия изпълнители,  които също безчинстват като Хайдути ! Хайдути, стара дума забравена днес !

Някога всички са хващали гората когато не са съгласни с поробителя ! Днес Балкани няма, а където има ги изсичат било за писти, било за пътища, било, защото продават дървата за пари и още пари ! Днес като ти писне и влизаш във Фейсбук и какво от това, че тя цензурата там е голяма и кучетата си лаят, кервана си върви ! Златото ни излиза от страната, децата ни, билките, дървата и всичко дето що може да се изнесе !

И така какво ни оставя за 2017г. кажете си в личен план, по-добре ли живеете? Каква е разликата от Борисов 1, 2 и 3 ставаме ли по-богати и щастливи, ставаме ли по-добри! Грабежът продължава, хунтата пак ви управлява дали с демократи, или с патриоти, или с прегръдката на ДПС всичко си е постарому ГЕРБ пак ви краде ли, краде ! Какво ще ви донесе 2018 година запомнете !

Ще има нови мерки за сигурност, които ще донесат още диктатура ! Ще има нови заеми, нови дупки, нови данъци, нови глоби и нови по-строги закони за хората, а не за политиците, но пък ще има и пълно затъмнение на свободните медии, така наречените фалшиви новини !

Всичко ще е цветя и рози в ефира на телевизията и в радиоефира ! Ще има още лъжи и още от тях, но пък ще има избори, в който Вашият избор е без значение, ще има и приказки за стабилност и икономически растеж, които Вие няма да разберете и когато се обаждаш на 112 за да съобщиш, че пак са те обрали думата „сигурност и стабилност“ от Устата на Цветан Цветанов си спомни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*