Отиде си Българският Доналд Тръмп

Отиде си Българският Доналд Тръмп


Отиде си един от най-големите Български бизнесмени !

Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов

Бизнесменът Стефан Шарлопов е починал в съня си в нощта срещу понеделник, съобщават dir.bg и Нова тв.

Efekt 2

Собственикът на верига хотели е роден е на 14 октомври 1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност “Българска филология”.

След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономически теми. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес.

Шарлопов се занимава със стокови и финансови операции до 1993 г. През 1995 г. създава компания за производство на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Освен на четирите индустриални предприятия, Стефан Шарлопов повече от 10 години е мажоритарен собственик и председател на Съвета на директорите на фирма за бутилиране на минерална вода и още куп други компании.

55-годишният Стефан Шарлопов е един от учредителите на Национално движение „Българско наследство“. Той бе и председател на Българския съюз по балнеология и СПА. Един от последните му проекти бе комплекс, замислен като реплика на стария град Созопол с неговата уникална архитектура и стил.
Шарлопов има пет деца, добавят dir.bg и Нова тв.

Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов
Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов

Той беше известен като българския Доналд Тръмп, защото водеше подобно на неговото предаване, което в България имаше заглавието “Звездни стажанти”.

Източник: segabg.com

Такива неща се случват – хора се раждат, хора умират, но напоследък все по-често умират хора у нас отколкото да се раждат! Да кажем днес, че може си отиде един човек, но откакто и Мишо Бирата си отиде все остава нотка съмнения у властта, защото хората идват си отиват, но истинската борба е за това, което притежават приживе, защото никой нищо не носи на онзи свят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.