изпрати новина
Водещи новини

Отиде си Българският Доналд Тръмп

Отиде си Българският Доналд Тръмп


Отиде си един от най-големите Български бизнесмени !

Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов

Бизнесменът Стефан Шарлопов е починал в съня си в нощта срещу понеделник, съобщават dir.bg и Нова тв.

Собственикът на верига хотели е роден е на 14 октомври 1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност „Българска филология“.

След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономически теми. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес.

Шарлопов се занимава със стокови и финансови операции до 1993 г. През 1995 г. създава компания за производство на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Освен на четирите индустриални предприятия, Стефан Шарлопов повече от 10 години е мажоритарен собственик и председател на Съвета на директорите на фирма за бутилиране на минерална вода и още куп други компании.

55-годишният Стефан Шарлопов е един от учредителите на Национално движение „Българско наследство“. Той бе и председател на Българския съюз по балнеология и СПА. Един от последните му проекти бе комплекс, замислен като реплика на стария град Созопол с неговата уникална архитектура и стил.
Шарлопов има пет деца, добавят dir.bg и Нова тв.

Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов

Починал е бизнесменът Стефан Шарлопов

Той беше известен като българския Доналд Тръмп, защото водеше подобно на неговото предаване, което в България имаше заглавието „Звездни стажанти“.

Източник: segabg.com

Такива неща се случват – хора се раждат, хора умират, но напоследък все по-често умират хора у нас отколкото да се раждат! Да кажем днес, че може си отиде един човек, но откакто и Мишо Бирата си отиде все остава нотка съмнения у властта, защото хората идват си отиват, но истинската борба е за това, което притежават приживе, защото никой нищо не носи на онзи свят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*