Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Отряд за бързо реагиране срещу крадци сформираха в Горно Изворово

Отряд за бързо реагиране срещу крадци сформираха в Горно Изворово Стефан Пройнов Светлозар Минов


Отряд за бързо реагиране срещу крадци сформираха в Горно Изворово
Отряд за бързо реагиране срещу циганската престъпност !

10 корави мъже ще помагат на пъдаря и полицията От началото на юли в село Горно Изворово доброволци се включват в охраната на селскостопанската продукция.
10 мъже, жители на селото, с отличителни знаци, светлоотразителен елек и нарочен надпис „Доброволен сътрудник“ започват да подпомагат работата на полицаите и на пъдаря за охрана на селското землище.

Най-младият участник в доброволната инициатива е на 19 години, а най-възрастният – на 55 години.
Причината горноизворовци да се обединят в доброволчески отряд е да защитят продукцията си от зачестилите набези и летните рискове от пожари.
Не се споменава дали ще носят оръжие, но примерът на Горно Изворово е достоен за подражание.

Ние от ще споделим, че все повече хора в страната се самоорганизират по подобие на войнските отряди Войнски Съюз и БНО „Шипка“ и техните граждански патрули по границата ни !
В малките населени места където полицията не може или не иска да се справи с битовата циганска престъпност хората се самоорганизират и решават да не се оставят на организираните набези от роми по техните градини и домове и това е един спасителен вариант !

Какво е Вашето мнение за правителството на Борисов 3 дали спази обещанието си за полицейско присъствие по всички населени места ?

Спази ли обещаното или всичко е било предизборни лъжи, а хората кучета ги яли?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари