Отсъствието на майките или когато майките ги няма!

Отсъствието на майките Когато майките ги няма!


Отсъствието на майките! Когато майките ги няма! Отсъствието на надежда е най-страшното чувство в човека!
Апатията и усещането за безпомощност е това, което погребва Българският народ и нация! Отсъствието на национална гордост.
Отсъствието на духът на обществото. Отсъствието на национална принадлежност и на производните функции на суверена!

Отсъствието на желание, отсъствие на чисто човешки ценности. Отсъствието на признаци на живот!
Това е мимикрия на политическо управление, а суверенът е в състояние близко до кома!

Имунната система на общественото тяло е сведена до няколко поста във Фейсбук, ако това може да бъде наречено реакция или симптом! Нацията е погубвана абсолютно целенасочено и извършва се прочистване на една територия!
А местните жители, ако може да се нарекат така, защото те не живеят, а оцеляват някак си в условия на целенасочен геноцид! Майките не са само дух, а те са и нарицателно нещо като последният символ наречен борба у нас !

Efekt 2

От тук нататък апатията е тази, която ще ни поГЕРБе! Дори и обречените на смърт са имали право на последно желание, но ние обаче не! „Системата ни убива“ не беше само послание, но уви, не всеки го разбра!
Работиш за пенсия, която никога няма да вземеш ! Здравни осигуровки плащаш, но никога няма да си здрав!
Децата ни нямат образование нито пък имат бъдеще у нас !
Демографската криза е тази, която съкращава населението ни като никой не попита системата защо младите не раждат деца у нас !

Условията на труд са ужасни у нас! Няма икономика, няма бъдеще, няма нормалност, но имаме Мафия, а тя си има система, а системата ни убива ! Не системата, а отсъствието на колективна воля за промяна ни убива!

Къде са хората ли, ами на дивана пред телевизорите облъчени до мозъкът на костите си залети с помията на ефира и коментиращи поредното убийство или катастрофа коментиращи поредното престъпление коментиращи поредната душа, която си отива от този свят докато и те не станат нечий коментар, ако не в ефира то поне на съседите и техните колеги!
Отсъствието на желание да се спаси държавата ни от пипалата на мафията е съучастие пасивно, но съучастие и не системата ще ви убие, а ние сами ще извършим това върховно предателство към род и родина, към самите нас и децата ни и го прав.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.