От последните минути! Полицията потвърди, че лицата са установени и криминално проявени, и имат прякори!

От последните минути! Полицията потвърди, че лицата са установени и криминално проявени, и имат прякори!

Полицията потвърди!
Стрелба в Стрелбището! Кървава стрелба в кв. Стрелбище в София!

Двама са простреляни -единият е на 38 години, а другият на 26!

Според полицията лицата са установени с криминални регистрации и забележете установено е, че и двамата имали прякори, ама на единият бил нецензурен и не бил за пред камери !
И сега фокусът на внимание и любопитство е какъв е прякорът му !
На единият му викат „Жирафа”, а на другият какъв му е прякора !

Установено е, че и двамата имат прякори !
Дали започва гангстерска война в София или не, по стрелбата ще се разбере, но със сигурност трябва да се внимава за лица със съмнително поведение и с прякори!

Следващата новина, която очакваме е, че е намерени два автомобила в гориста местност опожарени и след проверка е установено, че автомобилите са били откраднати и се издирват лица с прякори, които са ги карали и стреляли най-вероятно!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.