Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Още от сериала „Кумгейт“

Още от сериала „Кумгейт“


Героиня от „Кумгейт“ е новият шеф на „Булгартрансгаз“
Новият шеф на „Булгартрансгаз“ е Таня Захариева, реши Управителния съвет.

Това ще е до приключване на стартиралата процедура пред Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) по избор на нов член на Управителния съвет и респективно до избора на Изпълнителен директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

Захариева поема поста от починалия Георги Гегов, който бе изпълнителен директор на „Булгартрансгаз“.
Таня Захариева бе председател на Общинския съвет в Хасково и досегашен член на Управителния съвет на дружеството.

Името й беше замесено в скандала „Кумгейт“, свързан с назначени в Хасково близки до Делян Добрев. Захариева беше част от листата на ГЕРБ в Хасково на изборите през 2014 г.
Източник: presstv.bg

А Делян Добрев обикаля телевизиите все едно ни лук ял ни лук мирисал!

И така кучетата си лаят керванът нагло си върви !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.