изпрати новина
Водещи новини

О, неразумни и юроде

О, неразумни и юроде
„О, неразумни и юроде!
Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език”?

Pi6ete na majmunica I s latinski dumi, а za6o sled kato imame na6e pismo I 4etmo ???
„Или българите не са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци.”

Защо забравихме за траките наши народ втори по големина в света според Херодот, защо забравихме за тракийските царе, защо?
Как Омир ги описа, че с коне по-бели от сняг и по-бързи от вятъра, как с доспехи от злато и сребро неприсъщи на смъртни!

Защо забравихме кой сме, какви сме, от къде идем и какви са гените в кръвта ни, защо се срамувате да се наречете Българи ?
Нима забравихте, че Българинът, макар и беден е бил с дух непобедим, с духовна сила несравнима и робство той не търпи, спомни си за Спартак и ти като него Бъди !
Спартак роден в Тракия променил една завоевателна империя с меч в ръка не е ли пример, че Българин не търпи робство и когато иска може и света да прекрои !
„От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели.”

Когато Българинът се е покръстил и е носил Господ Бог в сърцето и душата сме били сила несравнима на земята!
Забрави ли Българино и за Борис в столицата Плиска, тук където Аспарух е казал ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ?
Забрави ли завета на предците си, че и „камък не няма дадем от земите Български“, а днес какво означава думата КОНЦЕСИЯ, кой ще ми обясни ?

Или да продаваш род и родина е най-печелившото занимание на антибъгарското поведение на правителството наше или ваше щото Вие си го избрахте ?!?

„Така от целия славянски род били най-силни и най- почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.”
Из „История славянобългарска” Паисий Хилендарски !

Днес Ви питам забравихте ли Турското робство и реки от кръв след зверските кланета в Батак, че пак се кланят вашите политици на султана ?
Забравихте и заветите на Левски, Ботев и Бенковски и това, което Вазов Ви е завещал ?
Забравихте и безброй славни битки, в който Българският войник е пазел всяка педя със своят кървав щик !
Забравихте дори когато Българската страна бе и бойна кула на социализмът и границата наша бе най-пазената в света, а днес какво е – всеки ден идват орди джихадисти, а само Тервел ако беше жив нямаше да е така !

Забравили сте всичко хубаво и родно, прегърнали сте вносното и чалгата щото е било модно !
Колко медали Българите взимаха по света за да издигнат знамето с трите цвята над другите и над света да бъдем горди и с вдигнати чела да казваме „Българин да се наричам първа радост е за мене“, ти си спомни ?

Днес предали сме се, забравили от где идем, а и на къде вървим! Станали сте като стадо или сурия с глави наведени, че „покорната глава сабята не я сече“, а сабята сече и тези дето са на дръвника, сече ли и сече децата ви и кръвен данък – пак са си отишли!

Позволили сме да отлетят като птици по света и да свият те гнезда в чуждите държави и без надежда пак да долетят над бащино им огнище ! Защо се срамиш да се наречеш Българин ли, ами то си е за срам !
Таз страна или вече територия населена с гета идват и други друговерци и скоро ще кажат, че това е тяхно, защото Аллах им бил наредил, а правителството докато ни нарича лош материал ще бъдете не човеци, не и хора, а риби плаващи в отрова докато Ви изтребят до един !

Слави Трифонов президент
Време е робът да въстане и да каже така няма да стане !

Време е да изхвърлим боклука, време да рестартираме страната за да има сполука !
Време е всеки му да се въздаде според делата му, време е да ги изправим до стената !
Време е всички да въстанем и да прочистим страната ни от крадливи политици, от олигарси и фанатици !
Време да сменим властта и да им покажем, че тук народът има тежката си дума !
700 000 вече се подписаха, че искат промяна, а съдът ви каза „вашата мама“ !
Време е да покажем не на думи, а на дела, че в тази страна на власт е суверена !
Време е за нова алтернатива на управление в страната, ако трябва ще построим пак от пепелта и от калта рамо до рамо аз и ти, но ние сме длъжни България да спасим !
Скоро тръбата ще свири и сбор да покажем, че сме народ да се слеем в едно и да кажем ясно и да заявим, че ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ И НИЕ ЩЕ Я ПРОМЕНИМ!
Длъжни сме, не защото дедите ни тази страна са ни завещали, длъжни сме, защото от идните назаем сме я вземали !
Време е да изхвърлим боклука и да го направим всички без да ни пука !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*