О Шипка, три дни дандания и после пак раята си навежда главата!

О Шипка, три дни дандания и после пак раята си навежда главата!


Пак с наведени глави сме унижени и Местан си прави там молебен, а премиерът ни ще рече, че шведите с поляци и украинци са на едно в битката на Шипка, а за руснаците какво, участвали ли са с тях на едно?

И така премиерът ни обиди Руският патриарх, а той пък си отиде обиден от правоверният си брат !
И с право колко са руснаците пролели своята кръв за да има днес България?
Кажете, после истина е една и тя не може да бъде променена ! И така раята си затрая както петстотин години си е мълчала на гушата с отоманска сабя !
О шипка, ден изпълнен с гордост и то опорочен, такъв е и българският дух огорчен !
На таз земя облята с кърви и Балкан с чутовен връх покрити са скалите с напоен с руска кръв расте мъхът ! О Шипка, дали за тебе днес има кой да умре отново, дали за тебе днес на бой ще сме готови?

Посланикът ни в Одрин почита умрелият башибозук от свое име и от наше !
Ооо Боже, Българин да се наричам първа радост е за мене!
Ех, кажи ми сестро де е Караджата, кажи ми, сестро защо еничарите наши искат възпоменателни плочи с имената до един на загиналите турци там горе на планината наша да градят?
Кажи ми сестро що е туй, дали не беше свирката на Радецки спрял на Козлодуй? Или освиркват там представителите на ГЕРБА !

Efekt 2

Кажи ми сестро за тази ли България кръвта си ние проляхме или безлични ние бяхме ?
О Шипка, един ден дандания да си спомним кой са тия и уния! Какво е било някога и да сравним, а какво е и сега кажи си ти ?

Послушни мекерета у властта и вместо нас решават без да ни попитат даже те, а оповестяват кой ни е другар и кой не е !
Кой ние брат и кой ни е враг според техните интереси! И тогава три дни младите дружини как прохода бранят, а днес три дни от снегът не могат го опазят!

До там стигнахме, че на връх планината на връх върхът да вземе връх не гордостта, а глупостта !
Не народ, не мърша, не дебили, не лош материал, а ние сме просто за предците ни един голям срам !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.