изпрати новина
Водещи новини

Пари от кръв! Истинската алчност!

Пари от кръв! Истинската алчност!


Истинската алчност, вижте какво ни чака и нас! „Ислямска Държава“ – най-голямото и най-богато терористично предприятие в света какво произвежда то обаче ? Ограбват се музей, контролират се продажбата на петрол , наркотици, бизнес със смърт и със здраве дори – търговията с органи! Стотици са доходоносните пера, в които можем да съзрем ръката на ИД ! Изхранването и създаването на спекула в цената на хранителните продукти и лекарствата в бедстващите регион !

Истината е, че войната оставя след себе си огромни разрушения! Някой задава ли си въпроса кой ще възстанови всички разрушения и кой ще плати цената? Всички виждаме един огромен грабеж наречен САНИРАНЕ у нас като милиарди се УСВОЯВАТ за тази меко казана заблуда ! След бомбардировките и войната в Ирак една фирма при възстановяването печели над 40 милиарда!
Такива строителни фирми има и у нас с огромен финансов и човешки ресурс, с политическо влияние и с връзки и в Европа там от където идват парите !

Следваме пътят на Парите и виждаме как частните корпоративни интереси са над всички съдби !
Има ли в България достатъчно влиятелни фирми и кой стой зад тях ?
Частни армии на мутренски принцип, политическо и икономическо влияние заедно с другата страна на монетата – терористичните кланове прави този бизнес силно печеливш! Пари натрупани от трафик антики, наркотици и спекули се трансформира в Строителство и така наречените „фондове“!

Дали и България я очаква нещо такова сами се сетете, но едно ще ВИ кажем, че те са тук, а другото е въпрос на време !
Никой не може да спре икономическият вятър когато задуха в една посока !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*