изпрати новина
Водещи новини

Парламента погази законите, който сам гласува!

Парламента погази законите който сам гласува !

Парламента погази законите, който сам гласува !
Според Българското законодателство между два работни дни трябва да има поне 12 часа почивка !

Парламентарни работохолици Среднощен маратон в парламента – депутатите гласуват бюджета !

Работят за да има какво да откраднат звучат ми като някогашните мутри – борци дето казваха „храната прави борбата, борим се за пари за да има какво да ядем“!

Та и нашите депутати като стана дума за пари показаха завиден работохолизъм !
А като стана дума за храна някой няма ли да каже, че всичко поскъпна с над 70%-80%, а за храната?

Работохолиците забравили, че 3.4 млн. българи, или близо 50% от населението у нас, живеят около или под линията на бедност, сочат данните на Евростат. Според последните налични данни на Европейската статистическа служба страната ни неизменно е на първо място в ЕС по този показател – около 48-49% от хората у нас са заплашени да изпаднат в нищета. До сега депутатите да изпаднат в нищета няма опасност, но щом работят извънредно значи и на тях им трябват пари !

Хан Крум е казал, че „странно са разпределени благата на живота между хората: на просяка нищо, на бедния малко, на богатия много, а достатъчно – никому.“

Хан Крум добре го е казал, но само той и неговите закони биха направили инвалиди освен духовни и психически, но и физически нашите работохолици ! Учените спуснаха черни знамена и обявиха, че бюджетът за учените от БАН протестират и казват, че няма как равенство между думите Винету и наука!
Но нали неуките властват и гласуват под строй за ГЕРБ и докато премиерът танцува със саби в чужбина тук всеки го очаква гилотина !

Работохолиците се чудят коя поправка как да я запишат и на кой ден, защото много работили и сега какво, извънредно ли да им плащаме на народните изедници грабнали държавните зелници !
И така народът пак мълчи, мизерува по-беден и пак ще гладува !
Три милиона в страната получиха коледен подарък с двойна цена от едно яйце до всичко друго!

Този закон трябва да бъде приет и чак тогава България ще се оправи !Парламента погази законите който сам гласува !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*