Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Парламента погази законите, който сам гласува!

Парламента погази законите който сам гласува !

Парламента погази законите, който сам гласува !
Според Българското законодателство между два работни дни трябва да има поне 12 часа почивка !

Парламентарни работохолици Среднощен маратон в парламента – депутатите гласуват бюджета !

Работят за да има какво да откраднат звучат ми като някогашните мутри – борци дето казваха „храната прави борбата, борим се за пари за да има какво да ядем“!

Та и нашите депутати като стана дума за пари показаха завиден работохолизъм !
А като стана дума за храна някой няма ли да каже, че всичко поскъпна с над 70%-80%, а за храната?

Работохолиците забравили, че 3.4 млн. българи, или близо 50% от населението у нас, живеят около или под линията на бедност, сочат данните на Евростат. Според последните налични данни на Европейската статистическа служба страната ни неизменно е на първо място в ЕС по този показател – около 48-49% от хората у нас са заплашени да изпаднат в нищета. До сега депутатите да изпаднат в нищета няма опасност, но щом работят извънредно значи и на тях им трябват пари !

Хан Крум е казал, че „странно са разпределени благата на живота между хората: на просяка нищо, на бедния малко, на богатия много, а достатъчно – никому.“

Хан Крум добре го е казал, но само той и неговите закони биха направили инвалиди освен духовни и психически, но и физически нашите работохолици ! Учените спуснаха черни знамена и обявиха, че бюджетът за учените от БАН протестират и казват, че няма как равенство между думите Винету и наука!
Но нали неуките властват и гласуват под строй за ГЕРБ и докато премиерът танцува със саби в чужбина тук всеки го очаква гилотина !

Работохолиците се чудят коя поправка как да я запишат и на кой ден, защото много работили и сега какво, извънредно ли да им плащаме на народните изедници грабнали държавните зелници !
И така народът пак мълчи, мизерува по-беден и пак ще гладува !
Три милиона в страната получиха коледен подарък с двойна цена от едно яйце до всичко друго!

Този закон трябва да бъде приет и чак тогава България ще се оправи !Парламента погази законите който сам гласува !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари