Пенсионер-мисията невъзможна!

Пенсионер-мисията невъзможна!


Пенсионер-мисията невъзможна!
Най-голямата държавна измама от която всички сме потърпевши !
Истината за която не се говори !

Истина или не е, че средната продължителност на живот пада у нас, а възрастта за пенсиониране се вдига !
Това може да означава само едно – ограбването Ви продължава!
Средно статистически, ако завършвате училище на 18 години и продължите висше образование за да придобиете квалификация, с която да се реализирате учите още 5 години и това означава, че на трудовият пазар Вие ще се включите едва на 23 години !
Така според таблицата Вие ще се пенсионирате на 67 години !Пенсионер-мисията невъзможна!
Което прави 44 години стаж !
Ако сте на заплата от 500 лева месечната Ви пенсионна удръжка е в размер на 165лв. плюс 35лв. данък общ доход към Вашето възнаграждение от 500 лева !

Чисто математически Вие трябва да платите 528 вноски към държавата, ако всичко е наред и нямате прекъсване на трудовият Ви стаж !
По всичко личи, че сметката от 528 по 200лв. е равно на сумата от 105 600лв., който Вие ще платите на държавата, а държавата ще ви начисли една пенсия от 220 – 230 лв.!
Ако нищо не работите и не внасяте вноски към държавата пак като навършите 67 години ще получите около 200 лева пенсия !
И така няма да говорим за олихвяване на тези 100 000 лева за тези 40 години, а предположенията какво бихте имали за тези пари ще оставим на Вашето въображение! Защото нашето въображение ни казва, че болшинството от хората нямат такова иначе защо бихте внасяли пари?
Практиката до сега в световен мащаб показва, че ако някой някъде получава пари, които не е изработил то другаде някъде някой няма да получи парите, които е изработил !

И така държавата ни е лош стопанин на нашите пари и начинът по който се разпределят не е правилен !
Пенсионерите днес казват, че не е важно колко пари пенсия взимаш, а колко време ще я взимаш?
Прави са, защото над 80% от пенсионерите не доживяват над 75 годишна възраст, а тази граница продължава да пада !
И думата пенсионер все повече ни звучи като мисията невъзможна!
Защото в статията не се засягат теми като безработица!
Некоректни работодатели !

Като добавим и вече няма здрави хора !
И това е само едното перо на грабеж от държавата и да добавим безкрайно многото данъци и такси, които всеки месец броят им расте!
Постоянното вдигане на цените тока и горивата, а сметките са на база доход 500 лева !
Колко са щастливците, които ще доживеят пенсия, ами броят им приблизителен на този от спечелилите от лотарията?
Пенсионер – мисията невъзможна или накратко казано с други думи – грабеж и геноцид на един народ в една държава, която от бандити се управлява !Пенсионер-мисията невъзможна!
Сега премиерът Слънце обеща:
„За най-бедните пенсионери 40 лв. коледна надбавка, а естествено за депутатите тази коледна надбавка ще е на стойност 141 лева”!
А за най-бедните пенсионери в Гърция ще получат до 1000 евро !
А всеки ден ни обясняват, че Гърция е далеч по-фалирала страна от нашата, но там живеят хора, а у нас лош материал и дебили, които на Бойко не са мили !

Efekt 2

И така дали пенсионерите са изяли парите на държавата или не сами си преценете, но едно е ясно, че държавата е взела парите на пенсионерите, а другото е демагогия и лъжи от ГЕРБ и всичките и патриоти, които щяха да вдигат пенсиите !
Нищо, поне вдигнаха пенсионната възраст !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.