изпрати новина
Водещи новини

Петата колона на ГЕРБ

Петата колона на ГЕРБ
Коя е петата колона на ГЕРБ?

Това са хората, които не гласуваха, истинското дясно не стана много ясно къде се позиционира в коя крива нива !

В крайна сметка ВОЛЯ за промяна има и избирателите от Максуда, Комлука, Столипиново, Факултето и ред други социални оазиси на изборната мафия гласуваха до един !

Слави Трифонов застана мъжката и усети на тиквата дръжката ! Партийната субсидия е важна, много пара се изля по села и градове и по ромските гета!

Време е за да се осребрява както и да играе партийната тояга ! От ЦК на ГЕРБ с указ са свалили „Шоуто на Слави“ и започва нечуваната диктатура като словото не ще да е свободно вече !

Джон Кенеди е казал:
„Най-горещото място в ада е запазено за онези, които в моменти на морална криза са запазвали неутралитет.“

И така еуфорията с референдумът и концертът на Слави Трифонов, гласът на Суверена и народното недоволство ще бъдат неглижирани както до сега !

Защото се посегна към най-милото им – парите ! Сега идва Борисов 3 БЕЗ КОМПРОМИС !
Безпощаден към всички, които го критикуват, подиграват и открито не го харесват !
Всички свободни медии и тролове ще бъдат арестувани и съдени, защото в затвора няма да имат достъп на интернет, а това е новата кампания „Чист интернет“ – послушни медии, свят без критика, свят без истина !
Няма да видите арестуван политик, но пък и това ще остане в тайна ! Петата колона на ГЕРБ България има нужда от нова алтернатива на управление, но статуквото не ще позволи това !

Нови избори, а лицата пак същите и нищо не се промени !

Мажоритарни избори е една идея, която ще бъде смазана или пък не всичко зависи от суверенът, но той доказано е свел глава !„Време е да изхвърлим боклука“ крещим, но и Вие трябва да сте с нас иначе мечката скоро ще е и у вас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*