Петата колона на ГЕРБ

Петата колона на ГЕРБ


Коя е петата колона на ГЕРБ?

Това са хората, които не гласуваха, истинското дясно не стана много ясно къде се позиционира в коя крива нива !

В крайна сметка ВОЛЯ за промяна има и избирателите от Максуда, Комлука, Столипиново, Факултето и ред други социални оазиси на изборната мафия гласуваха до един !

Efekt 2

Слави Трифонов застана мъжката и усети на тиквата дръжката ! Партийната субсидия е важна, много пара се изля по села и градове и по ромските гета!

Време е за да се осребрява както и да играе партийната тояга ! От ЦК на ГЕРБ с указ са свалили „Шоуто на Слави“ и започва нечуваната диктатура като словото не ще да е свободно вече !

Джон Кенеди е казал:
“Най-горещото място в ада е запазено за онези, които в моменти на морална криза са запазвали неутралитет.”

И така еуфорията с референдумът и концертът на Слави Трифонов, гласът на Суверена и народното недоволство ще бъдат неглижирани както до сега !

Защото се посегна към най-милото им – парите ! Сега идва Борисов 3 БЕЗ КОМПРОМИС !
Безпощаден към всички, които го критикуват, подиграват и открито не го харесват !
Всички свободни медии и тролове ще бъдат арестувани и съдени, защото в затвора няма да имат достъп на интернет, а това е новата кампания „Чист интернет“ – послушни медии, свят без критика, свят без истина !
Няма да видите арестуван политик, но пък и това ще остане в тайна ! Петата колона на ГЕРБ България има нужда от нова алтернатива на управление, но статуквото не ще позволи това !

Нови избори, а лицата пак същите и нищо не се промени !

Мажоритарни избори е една идея, която ще бъде смазана или пък не всичко зависи от суверенът, но той доказано е свел глава !„Време е да изхвърлим боклука“ крещим, но и Вие трябва да сте с нас иначе мечката скоро ще е и у вас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.