Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Петият елемент !

Петият елемент !

Официално ако си над 40 си простак обяви правителството забравяйки петият елемент народа !

Нямаш мозък, ако на 40 години си социалист, „каза“ Цачева на дебата с Радев!

Гаври се с народа вашата мама и това е !
Значи възрастовата граница на лошият материал е спаднала драстично до 40 години, това е !

Абе що ги траем тези и до кога питам аз ?
Храната менте и ядете всякакви боклуци !
Водата ви отровна и плащате всички кражби и течове в страната !
Токът ви е скъп и всеки сезон поскъпва ! Магистралите ви с педи да ги мерите !
Пръскат ви със самолети и вертолети с отрови като мухи и болно сте, ама защото ядете сланина !

Банките ви грабят, съдебни изпълнители ви щавят, мобилни оператори ви оперират както си искат !

Продават ви лекарства менте, както за храната няма кой да каже и дайте да изхвърлим боклука от страната !
Нямаме армия, а медицината стана като на женският пазар – всичко до пари и пазарлък !
Образованието образно е казано наказание с невежество на не едно поколение !

Парламента кошер на търтеи хванали държавният медец и делят се на леви и десни, ама май десните не са много тесни, а по-скоро са много лесни, ако ме разбираш дето Слави е изпял педер@з , педер@з ама облечен с власт и дали за симитлийската афера на премиера е пял това беше отдавна, надали !

„Няма такава държава“ се пее в една друга песен, ама има такъв народ с последните наследници на един велик Род на Дуло по тези земи дошли и с меч в ръка, държава съградили, а днес някакви пед@ли на концесия я раздали като забравили думите на Аспарух, че от земята Българска и камък няма да дадем, а днешното правителство бързат всяка педя земя да продадат !

Абе време е за радикална демокрация, време е да излезе народът по площади и градини и който види политик в казана с главата надолу да му дойде акъла !

„Не сме народ, а мърша“ казал е Вазов, ама мършата мърши народи дето се казва „под круша дюля не расте“, та и ние сега мърши до мършата мърша и къде остана Бойният дух дето на Шипка и Плевен крещеше УРА, къде останаха гените на свободните траки къде остана буйната хайдушка кръв, къде са внуците на нашите опълченци и как никой не иска да се опълчи сега, да каже „стига толкова 26 години, стига от днес на власт е народът от нас произлиза властта, от нас произлиза законът, ние сме НАРОДЪТ“!

Време е да се съберем всички млади, стари, леви и десни, всички бити и като комити да се вдигнем в един глас с думите БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !
И за България да се вдигнем на незабавна отчайваща демокрация радикална, ако се наложи и по-крайна, но за да изхвърлим боклука от властта е време и то скоро ще дойде, време е да се съберем на Моста под орлите и заедно в един глас да кажем „напред народе, напред Българи орловци“ и да смажем всички дето ни правят на овци !

Аз съм над 40 бе госпожо травестит и много съм навит да ви кажа в очите, че и вие не сте първа младост, ама ще го кажа с бюлетина, ще го кажа на референдумът с трите ДА-та !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.

Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.