изпрати новина
Водещи новини

Петият елемент !

Петият елемент !
Официално ако си над 40 си простак обяви правителството забравяйки петият елемент народа !

Нямаш мозък, ако на 40 години си социалист, „каза“ Цачева на дебата с Радев!

Гаври се с народа вашата мама и това е !
Значи възрастовата граница на лошият материал е спаднала драстично до 40 години, това е !

Абе що ги траем тези и до кога питам аз ?
Храната менте и ядете всякакви боклуци !
Водата ви отровна и плащате всички кражби и течове в страната !
Токът ви е скъп и всеки сезон поскъпва ! Магистралите ви с педи да ги мерите !
Пръскат ви със самолети и вертолети с отрови като мухи и болно сте, ама защото ядете сланина !

Банките ви грабят, съдебни изпълнители ви щавят, мобилни оператори ви оперират както си искат !

Продават ви лекарства менте, както за храната няма кой да каже и дайте да изхвърлим боклука от страната !
Нямаме армия, а медицината стана като на женският пазар – всичко до пари и пазарлък !
Образованието образно е казано наказание с невежество на не едно поколение !

Парламента кошер на търтеи хванали държавният медец и делят се на леви и десни, ама май десните не са много тесни, а по-скоро са много лесни, ако ме разбираш дето Слави е изпял педер@з , педер@з ама облечен с власт и дали за симитлийската афера на премиера е пял това беше отдавна, надали !

„Няма такава държава“ се пее в една друга песен, ама има такъв народ с последните наследници на един велик Род на Дуло по тези земи дошли и с меч в ръка, държава съградили, а днес някакви пед@ли на концесия я раздали като забравили думите на Аспарух, че от земята Българска и камък няма да дадем, а днешното правителство бързат всяка педя земя да продадат !

Абе време е за радикална демокрация, време е да излезе народът по площади и градини и който види политик в казана с главата надолу да му дойде акъла !

„Не сме народ, а мърша“ казал е Вазов, ама мършата мърши народи дето се казва „под круша дюля не расте“, та и ние сега мърши до мършата мърша и къде остана Бойният дух дето на Шипка и Плевен крещеше УРА, къде останаха гените на свободните траки къде остана буйната хайдушка кръв, къде са внуците на нашите опълченци и как никой не иска да се опълчи сега, да каже „стига толкова 26 години, стига от днес на власт е народът от нас произлиза властта, от нас произлиза законът, ние сме НАРОДЪТ“!

Време е да се съберем всички млади, стари, леви и десни, всички бити и като комити да се вдигнем в един глас с думите БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !
И за България да се вдигнем на незабавна отчайваща демокрация радикална, ако се наложи и по-крайна, но за да изхвърлим боклука от властта е време и то скоро ще дойде, време е да се съберем на Моста под орлите и заедно в един глас да кажем „напред народе, напред Българи орловци“ и да смажем всички дето ни правят на овци !

Аз съм над 40 бе госпожо травестит и много съм навит да ви кажа в очите, че и вие не сте първа младост, ама ще го кажа с бюлетина, ще го кажа на референдумът с трите ДА-та !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.

Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*