изпрати новина
Водещи новини

Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Пирамиди Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Пирамиди, фараони и балъци за милиони
Някога това беше хит по чалготеките, но днес обаче е реалност по телевизията!
Гледаме и не вярваме на ушите си!
Някаква Гинка излиза на пазара и купува ЧЕЗ с парите на кого не става ясно, че чужди банки щели да я финансират, а от кабинета току що изплюли на Ахмед Доган минета!

Кой стой зад кака Гинка, кой седи зад тази сделка всеки знае и никой тук не се чуди, не се и мае, а става дума за Делян момък едър, добре налян не само с капитали, но и политически идеали както и касата на ДПС, кръговете на Ахмед Доган и техните капитали, а Борисов не знаел!

Надали, ама едва ли сега Гинка той се запознал, а схемата за придобиване на ЧЕЗ от кога знае и трае?

Още като послушно мутренско ченге не беше ли Борисов тоя дето проверява сделката на НДСВ дето се казва като ГЛАДЕН СЕКРЕТАР се е наял, а що се прави днеска на пед@л?

Говориха за ревизия на прехода и за разследване на приватизацията, а това какво е – естествено продължение на тази приватизация !
От БСП съзирали пък прокурора, а от ДПС го били назначили като по всичко личи, че в тази приватизация участват всички политически формати, но не някоя държавата ни клати, а на квотен принцип като акционери и всички имат грехове в тази цепия, а само от БСП казват „ние не сме като уния“!

И така масовата приватизация продължава и пак грабежа продължава с пирамиди, фараони и балъци за милиони и кучетата лаят, и кервана си върви, а Гинка за Чехия отлита тези дни и после пак премиерът Слънце държавата спасява и интересът на народът, че гарантира на думи, а не на дела и токът поскъпва ей така !

Ако утре токът спре кой ще отговаря, кой отговорността ще поеме – Борисов или Гинга, или Пеевски не става ясно, но за всеки случай ще си купя свещи, това е ясно!

ЧЕЗтито ЧЕЗ вече е купен сега трябва да се избиват парите чакайте новите цени  на тока!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Владимир, да

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*