Писна ми от живот в един куфар или свиква се казваш?

Писна ми от живот в един куфар или свиква се казваш?


Писна ми от живот в един куфар или свиква се казваш?
Свиква се с всичко ! Живот в един куфар, свиква се !
Така е в Животът на звездите ни – музиканти, спортисти, журналисти и дори дипломати на всички животът е в един куфар за жалост и на децата ни и всички бивши и кандидат емигранти пак в куфара е събран !
И така животът на хората с ясна визия, цел и бъдеще подредено както и на тези, които нямат яснота и надежда и търсят спасение в един куфар или раница, или сак подредено!
И някак си свиква се с това, а надежда докато гасне или расте всичко е в един куфар дали преяждаш или няма какво да се яде пак в куфарът или торбата ти е съдбата!
Едно голямо европейско семейство без граници всеки е свободен където пожелае да отиде както казва поетът рап певец „всеки сам решава, багажа стяга и заминава“!

Свиква се с всичко и с добро, и със зло нали, но някак си за последното десетилетие нищо добро не ни се случи, а при теб как е кажи?
И така както казваме на улицата на един не му стигат два лева да се нахрани, а на друг още два милиона за яхта!
И така пустата и алчност на този свят е виновна и не, че не можем да нахраним бедните на този свят, ами не можем да нахраним богатите, както казва един приятел, те са виновни алчните корумпирани олигарси и политици !

Куфари много, хора разни и никой не отива на онзи свят с куфар нали и е време да се замислим защо живеем така и къде е проблемът? Един Римски философ е казал „не е беден този, който има малко, беден е този, който желае много“ и е прав като се замисля !
Алчността, тя е в основата на всичко и всички като с всичко се свиква, ама с нея не може !
И така след като отворихме куфарът с мъдрости да припомним само и думите на един велик Българин !
Хан Крум:Писна ми от живот в един куфар или свиква се казваш?

И така време е равносметка или да си потърсим сметка, или да потърсим на онези сметка !
И както е казал Спенс :

Писна ли Ви или казваш с всичко се свиква?
Алчният не спира парите да дублира, време е да развали общият пъзел добре нареден !
Време е да изхвърлим боклука от властта или казвате и с робството се свиква?
Време е за промяна или куфари да купим и на децата да ги напълним с надежда и да ги изгоним от страната, или пък да си оправим държавата аз, ти и всички ние рамо до рамо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.