Под хипноза

Под хипноза


Всички сте под хипноза! Хипнозата (от гр. хипнос – сън) като клинично понятие се отнася до поведенчески съноподобно състояние с изменение в съзнанието при изборно стеснена възможност за връзка с външния свят и ограничени волеви подбуди.

Тя може да се прилага за обезболяване при операции и при раждане, за лечение на неврози, психосоматични болести и някои соматични заболявания, за осъществяване на регресия на личността и др.

Въпреки това при нейното прилагане съществуват рискове. Съгласно нормативната уредба в България хипнозата може да се прилага само с диагностична или лечебна цел, от правоспособни психотерапевти в лечебни заведения, без присъствието на лица, които не са в терапевтичния екип. Но и може да бъде използвана срещу Вас и учените работят в тази посока от десетилетия !

Вижте речите на Хитлер всички са хипнотизирани от какво и как е контролирано съзнанието им ?
Надали е красотата и харизмата на Хитлер, а има външно въздействие !
Най-ранният човек използвал хипнозата като средство за поразяване на цели описан в света е живял по нашите земи и това е легендарният Орфей !

В Митологията е описано, че той използвал лирата си и песните му можели да укротят и диви зверове и да ги успокоят и поставят в покой е това им трябва на учените, които се занимават с производство на психотронни оръжия ! Музиката е трептение, което кореспондира с Вашият ум посредством вибрацията, която хармонизира с трептението на което трепти човешкият мозък и се получава тази хипноза описана с Орфей !

Efekt 2

Днес е друго – над нас има антени, много антени, които облъчват целият диапазон и целият спектър на чистоти като е замърсен с вибрации, които малко или много са поглъщани и от нас самите !
Някой задава ли си въпроса, че там някъде някой също цели Вие да бъдете поставени в положение на полухипноза и да нямате воля да се съпротивлявате на външният свят ! Може би, защото тези, които управляват външният свят, управляват и съдбите Ви, а те не са леки поне на болшинството от Вас !

И тъка съпротивителните Ви сили са притъпени чрез храната и водата също поемате доста химикали, които Ви правят слаби, болни и немощни и за капак Ви пръскат за да са сигурни, че никой няма да се отърве от психоматрицата ! Има ли здрав човек у нас, има ли кажете, познавате ли такъв?

Има ли и такива, които да не се предадат на натиска на системата, която иска да властва над Вас, умовете и съдбите Ви !
Медиите и телевизорите Ви казват какво да си купите, какво да знаете, в какво да вярвате и на кого да вярвате, а къде е личната ви воля ?

Дори сътворителят Господ Бог е оставил на своите чеда правото да имат лична воля и да избират дали да го следват безпрекословно или не, волята да се кланят на други богове или не, но Хунтата у нас е повече от Господ и тя не ви дава тази възможност да имате свободна воля !

Дали сте под хипноза сами преценете, но да се събудиш след хипноза е болезнено за душата и сърцето, защото никой не го вярва, че живее в измислен свят, а ти се чувстваш сам и по-сам !

Ако четеш този сайт и тази публикация или си се събудил, или си излязъл от хипнозата на тази нация !
Волята ти за живот ще те събуди, но когато това се случи обикновено вече е много късно и не си първа младост нито здрав, не си и богат, не си ти и когато си гладен казват по синият екран, но едно е важно, че не си и в стадото на зомбирани овце и пътят ти не е след тях, а ще е труден, стръмен и често ще си сам, но ще стъпваш по земята на своите деди, а в стадото ще газиш л@йна до края на дните си!
Под хипноза има много хора, опитай се да събудиш някой и ти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.