изпрати новина
Водещи новини

Под хипноза

Под хипноза


Всички сте под хипноза! Хипнозата (от гр. хипнос – сън) като клинично понятие се отнася до поведенчески съноподобно състояние с изменение в съзнанието при изборно стеснена възможност за връзка с външния свят и ограничени волеви подбуди.

Тя може да се прилага за обезболяване при операции и при раждане, за лечение на неврози, психосоматични болести и някои соматични заболявания, за осъществяване на регресия на личността и др.

Въпреки това при нейното прилагане съществуват рискове. Съгласно нормативната уредба в България хипнозата може да се прилага само с диагностична или лечебна цел, от правоспособни психотерапевти в лечебни заведения, без присъствието на лица, които не са в терапевтичния екип. Но и може да бъде използвана срещу Вас и учените работят в тази посока от десетилетия !

Вижте речите на Хитлер всички са хипнотизирани от какво и как е контролирано съзнанието им ?
Надали е красотата и харизмата на Хитлер, а има външно въздействие !
Най-ранният човек използвал хипнозата като средство за поразяване на цели описан в света е живял по нашите земи и това е легендарният Орфей !

В Митологията е описано, че той използвал лирата си и песните му можели да укротят и диви зверове и да ги успокоят и поставят в покой е това им трябва на учените, които се занимават с производство на психотронни оръжия ! Музиката е трептение, което кореспондира с Вашият ум посредством вибрацията, която хармонизира с трептението на което трепти човешкият мозък и се получава тази хипноза описана с Орфей !

Днес е друго – над нас има антени, много антени, които облъчват целият диапазон и целият спектър на чистоти като е замърсен с вибрации, които малко или много са поглъщани и от нас самите !
Някой задава ли си въпроса, че там някъде някой също цели Вие да бъдете поставени в положение на полухипноза и да нямате воля да се съпротивлявате на външният свят ! Може би, защото тези, които управляват външният свят, управляват и съдбите Ви, а те не са леки поне на болшинството от Вас !

И тъка съпротивителните Ви сили са притъпени чрез храната и водата също поемате доста химикали, които Ви правят слаби, болни и немощни и за капак Ви пръскат за да са сигурни, че никой няма да се отърве от психоматрицата ! Има ли здрав човек у нас, има ли кажете, познавате ли такъв?

Има ли и такива, които да не се предадат на натиска на системата, която иска да властва над Вас, умовете и съдбите Ви !
Медиите и телевизорите Ви казват какво да си купите, какво да знаете, в какво да вярвате и на кого да вярвате, а къде е личната ви воля ?

Дори сътворителят Господ Бог е оставил на своите чеда правото да имат лична воля и да избират дали да го следват безпрекословно или не, волята да се кланят на други богове или не, но Хунтата у нас е повече от Господ и тя не ви дава тази възможност да имате свободна воля !

Дали сте под хипноза сами преценете, но да се събудиш след хипноза е болезнено за душата и сърцето, защото никой не го вярва, че живее в измислен свят, а ти се чувстваш сам и по-сам !

Ако четеш този сайт и тази публикация или си се събудил, или си излязъл от хипнозата на тази нация !
Волята ти за живот ще те събуди, но когато това се случи обикновено вече е много късно и не си първа младост нито здрав, не си и богат, не си ти и когато си гладен казват по синият екран, но едно е важно, че не си и в стадото на зомбирани овце и пътят ти не е след тях, а ще е труден, стръмен и често ще си сам, но ще стъпваш по земята на своите деди, а в стадото ще газиш л@йна до края на дните си!
Под хипноза има много хора, опитай се да събудиш някой и ти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*