Позицията на Камен Попов +Видео

Позицията на Камен Попов +Видео

Не съм посягал на Волен Сидеров. Така се случи, тълпата ме понесе

Но бих попитал по друг начин – Волен Сидеров колко пъти посегна на вярата на своите избиратели. Това заяви пред Нова телевизия Камен Попов , мъжът, който удари в нощта на изборите пред НАТФИЗ лидера на „Атака” Волен Сидеров.

„Аз съм готов да поема своята отговорност, но нека всички останали, които са подведени под отговорност, да си я понесат”, допълни той.

Запитан защо все пак е ранил Сидеров, Камен Попов отговори: „Той си беше ранен отдавна”. Мъжът, който стана известен в цяла България само за минути, допълни, че точният му удар вероятно се дължи на дългогодишните му занимания с японски бойни изкуства.

Гостът допълни, че вече втори ден пише обяснения в полицията и губи от личното си време. Освен това е заплашван от неизвестни хора. „Получавам съобщения на телефона си със заплахи. Заплахи за саморазправа, отмъщение, нецензурни думи”, каза Камен Попов.

Efekt 2

„Ако Волен Сидеров беше подведен под отговорност като всички останали граждани, когато извърши хулигански прояви, нямаше да се стигне до ситуацията пред НАТФИЗ”, коментира на свой ред адвокатът на Камен Попов – Емил Велинов.

Ето и ВИДЕОТО:

Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu предаваме гледната точка Камен Попов ! Ще припомним, че именно тези момчета бяха с моторите си в Гърмен, бяха и преди Катунци, те бяха до народът си когато народът имаше нужда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.