Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Поклон пред независимият съд!

Поклон пред независимият съд!


Поклон пред независимият съд!

Защо толкова искат реформа в съдът десните?
Именно заради това, че в България има независим съд и тези осем го доказаха! Върна ни се вярата, върна ни се честа и надеждата!

Истанбулската конвенция е като кутията на пандора – в нея са скрити двойствени текстове чрез който се прекарват джендър практики !

Кой иска това?
СОРОС естествено и всички, които служат нему! Соросоидите контролират книгоиздаването и книгоразпространението, медиите и са пуснали пипала в културата!

Събират се хора да изкажат своята гледна точка, че са против тази конвенция, но там не виждаме учителите, съвременните будители!

Соросоидите контролират образованието и малко по малко променят съзнанието на нацията ни, подменят историята ни, фактите се променят и се пораждат съмнения в тях и така историята ни и националните ни герой се покваряват и обезличават!

Това е думата „обезличаване“!

Когато някой моделира общественото мнение той моделира нагласите на обществото и променя средата, променя моралът и бъдещето ни!

Много политици прозряха скритите текстове и техните родителски инстинкти надделяха и казаха НЕ на Истанбулската конвенция!

И точно заради тяхната позиция те ще бъдат детронирани, изместени и леко-полеко наказани от соросоидната общност!

Достойните съдии на конституционният съд отхвърлиха тази конвенция за което ние им се прекланяме до нозе !
Те върнаха вярата ни в държавността, върнаха ни вярата в утрешният ден! Време е слугите на Сорос да бъдат изхвърлени на бунището на АДА!

Време е да си върнем България!

Бог чу молитвите им ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.