Политическа извратеност !

Политическа извратеност !

Това е най голямата политическа извратеност !

Ако хипотетично новото правителство с мандат на Реформаторите мине, то това ще е най-абсурдната гротеска от 27 години насам. Ще е кабинет, в който коалиционни партньори ще са Обединените патриоти и двете най-крайни турски партии у нас – ДОСТ и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. Както е известно, третата турска партия – ДПС, вече почти изглежда анти-турска и направо про-руска, особено след последния медал за Ахмед Доган. Но ДПС няма да участва, и докато патриотите се заричат ежедневно и правят заклинания срещу тази партия, в същия момент ще се съюзят с далеч по-предателските формации на Местан и Исмаилов.

В тази проекто-коалиция се задават и други парадокси. Например тя се презентира от Петър Москов и Меглена Кунева, като „проевропейска“ и „атлантическа“. В същото време ще разчита на 11-те депутати на Волен Сидеров. То вярно той направи сериозен завой, но засега основно във вътрешната политика. Не е видно да се се отказал от Русия и да е станал американски трол.
Като цяло, от където и да я погледнеш, тази коалиция е абсолютен „Франкенщайн“. Всички вътре напълно обръщат принципите си, и зад маската на одиозни слова, се стремят всячески да опазят властта. Всички, които участват в това, със сигурност ще се компрометират пред избирателите си. В крайна сметка най-умни ще излязат ГЕРБ и БСП, които стоят настрана и поне не се излагат.
Прочее, изплува и най-култовия виц за новата коалиция: „Меглен убедила Бойко, че може не само да състави правителство, но и да заеме всички постове в него…“
Източник: gudelnews.com

Ние от Blife.eu ще припомним думите на Карим Абдул-Джабар: Когато има насилие и религия, обикновено става дума за пари. Искаме да попитаме нашите патриоти колко извратени могат да бъдат и как крайно националистически фракции ще се дебатират темите помежду си с крайно радикални ислямистки фракции?
По принцип и по идеология това трябва да са двете крайности, но по интереси и алчност едната крайност така е завила, че те просто се сливат !
Чудим се как утре националисти ще скандират заедно с ислямисти и какви ще са лозунгите им, как патриотите в един глас ще скандират АЛЛАХ АКБАР и как крайно радикалните протурски активисти ще скандират С НАМИ БОГ?Касим Дал

ДАЛИ КАСИМ ДАЛ Е СКАНДИРАЛ ТУК С НАМИ БОГ?

И когато ГЕРБ си напазаруваха партии могат да си правят с тях каквото си искат, но тази СУИНГ политическа гротеска е твърде извратена за човешките мозъци тя може да се охарактеризира само като  политическа оргия !

В стремежът си да задържат ГЕРБ във властта, макар и задкулисно тези партии се самоубиват чисто електорално, а може би и те разчитат на късата памет на избирателят !
Гласуването за национални предатели е престъпление и то от най-високо естество на грях, ако не към родината Ви то към Вашият Бог !

Efekt 2

А Господ Бог вижда, нищо, че народът е сляп !

НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.