изпрати новина
Водещи новини

Политическа извратеност !

Политическа извратеност !

Това е най голямата политическа извратеност !

Ако хипотетично новото правителство с мандат на Реформаторите мине, то това ще е най-абсурдната гротеска от 27 години насам. Ще е кабинет, в който коалиционни партньори ще са Обединените патриоти и двете най-крайни турски партии у нас – ДОСТ и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. Както е известно, третата турска партия – ДПС, вече почти изглежда анти-турска и направо про-руска, особено след последния медал за Ахмед Доган. Но ДПС няма да участва, и докато патриотите се заричат ежедневно и правят заклинания срещу тази партия, в същия момент ще се съюзят с далеч по-предателските формации на Местан и Исмаилов.

В тази проекто-коалиция се задават и други парадокси. Например тя се презентира от Петър Москов и Меглена Кунева, като „проевропейска“ и „атлантическа“. В същото време ще разчита на 11-те депутати на Волен Сидеров. То вярно той направи сериозен завой, но засега основно във вътрешната политика. Не е видно да се се отказал от Русия и да е станал американски трол.
Като цяло, от където и да я погледнеш, тази коалиция е абсолютен „Франкенщайн“. Всички вътре напълно обръщат принципите си, и зад маската на одиозни слова, се стремят всячески да опазят властта. Всички, които участват в това, със сигурност ще се компрометират пред избирателите си. В крайна сметка най-умни ще излязат ГЕРБ и БСП, които стоят настрана и поне не се излагат.
Прочее, изплува и най-култовия виц за новата коалиция: „Меглен убедила Бойко, че може не само да състави правителство, но и да заеме всички постове в него…“
Източник: gudelnews.com

Ние от Blife.eu ще припомним думите на Карим Абдул-Джабар: Когато има насилие и религия, обикновено става дума за пари. Искаме да попитаме нашите патриоти колко извратени могат да бъдат и как крайно националистически фракции ще се дебатират темите помежду си с крайно радикални ислямистки фракции?
По принцип и по идеология това трябва да са двете крайности, но по интереси и алчност едната крайност така е завила, че те просто се сливат !
Чудим се как утре националисти ще скандират заедно с ислямисти и какви ще са лозунгите им, как патриотите в един глас ще скандират АЛЛАХ АКБАР и как крайно радикалните протурски активисти ще скандират С НАМИ БОГ?Касим Дал

ДАЛИ КАСИМ ДАЛ Е СКАНДИРАЛ ТУК С НАМИ БОГ?

И когато ГЕРБ си напазаруваха партии могат да си правят с тях каквото си искат, но тази СУИНГ политическа гротеска е твърде извратена за човешките мозъци тя може да се охарактеризира само като  политическа оргия !

В стремежът си да задържат ГЕРБ във властта, макар и задкулисно тези партии се самоубиват чисто електорално, а може би и те разчитат на късата памет на избирателят !
Гласуването за национални предатели е престъпление и то от най-високо естество на грях, ако не към родината Ви то към Вашият Бог !

А Господ Бог вижда, нищо, че народът е сляп !

НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*