Политическо въздействие!

Политическо въздействие!


Има ли политическо въздействие, пита Министъра на вътрешните работи Валентин Радев по случая с бащата на президента Румен Радев?

В Харманли бивш кмет от БСП отива на инцидента и разговаря с родителите на Радев!
И така Валентин Радев вменява на обществото, че има политическо въздействие най-вероятно след като на нелепият инцидент присъства, макар и бившо политическо лице!

И така според него малко или много той е повлиял на самото разследване на органите ! ЕДИН БИВШ КМЕТ!

И така нека и ние имаме нашата гледна точка !
Самият министър Валентин Радев отива в Харманли и пред него се разпитват служители на МВР, а това не е ВЪЗДЕЙСТВИЕ, нали ? Не е политическо въздействие, че се разпитват полицаите и се търси вина в органите на реда !

Не е въздействие нали, че Валентин Радев пет пъти спомена от ефира на БТВ, че имало подмяна в престъплението?

Efekt 2

Валентин Радев оспорва и преценката на пътният полицай констатирал протокола, но и над него няма политическо въздействие от министър Валентин Радев, нали? Със сигурност има влияние и бай Георги като родител не иска да навреди на имиджът на своят син!

А от МВР служат на управляващата партия, която пък се стреми да му навредят и да инсценират скандал за да го омаскарят и да му навредят ! Нормалната реакция е президентът да се запознае кое как седи, нали е син и се притеснява !

Но Валентин Радев силно се е притеснил за политическото влияние и е решил по заповед силно и той да повлияе не политически, а мутренски – с натиск, с проверка, с разследване на разследващите !

Мутренски, защото МВР са управлявани от мутри или поне една, която има най-голямото политическо въздействие в страната, но него не го разследват за въздействията му нито министъра на транспорта, но нищо, че става дума за транспортно произшествие !

Въздействие, вменяване – все думи, с който можем да наречем лъжата, макар и да са от устата на Валентин Радев или премиерът !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.