Положението ескалира!

blife


Кмет иска спешно танкове на границата !
Кмет обяви военна мобилизация !
Това не е шега, а кметът на Тополовград Божин Божинов е изпратил официално писмо министър Румяна Бъчварова в което той е поискал да му бъдат дадена военна техника – 2 БТР-а , един военен танк и два бордови зила, за да може доброволни отряди да пазят границата ни с Турция.

В писмо той предлага доброволците да се обучават в изоставени казарми, за чийто ремонт ще плати кметството, пише тази информация бе огласена вече в БЛИЦ. По късно пред bTV той сподели :

„Доброволните отряди ще патрулират. Те ще си сътрудничат с „Гранична полиция“ и МВР. И като видят непознати в района, ще ги задържат или ще ги преведат до граничен пункт“,Според него, 200 мъже вече са готови да се включат в доброволните отряди. Идеята е три пъти годишно доброволците да минават обучение.

145829618051458

Кметът на Тополовград Божин Божинов поиска от вътрешния министър Румяна Бъчварова военна техника – 2 БТР-а , един военен танк и два бордови зила, за да може доброволни отряди да пазят границата ни с Турция.

Efekt 2

В писмо той предлага доброволците да се обучават в изоставени казарми, за чийто ремонт ще плати кметството, пише БЛИЦ. „Доброволните отряди ще патрулират.

Те ще си сътрудничат с „Гранична полиция“ и МВР. И като видят непознати в района, ще ги задържат или ще ги преведат до граничен пункт“, каза Божинов пред bTV.

Според него, 200 мъже вече са готови да се включат в доброволните отряди.

Идеята е три пъти годишно доброволците да минават обучение.

 

Дори 80-годишната баба Василка от село Радовец, което е на километър от границата с Турция, знае маршрута на нарушителите. „Идват откъм Сладун, минават мрежата и оттам ги чакат каналджии да ги превозват.

Идеално ще е ако доброволци ни пазят и от пришълците, и от крадци“, добавя възрастната жена. Кметът Божинов пък разказва, че миналата година пришълците едва не запалили две села.

Те палели огън, за да ги намерят каналджиите. След като държавата в лицето на ГЕРБ е абдикирала изцяло от задълженията си за грижа към хората и нехайството на управляващите става все по-голямо хората на все повече места търсят начин да въведат някакъв ред в хаоса ! Свидете ли сме на създаването на все повече и повече такива отряди в община Ямбол заедно с Динко Вълев вече патрулират „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ за което ние вече писахме ето blife.eu ТУК !

Писахме и как хората се обръщат за помощ към правителството, а то едно, че не им помага ами ги третира като бандити и се влага ресурс да бъдат спирани и да им се пречи и нима тези, който идват през границата ни до вчера не са убивали и рязали глави в името на джихата!

Все по-тревожно става положението в страната, защото безсилието на правителството е видимо от всички и целият свят вижда, че нашето правителство една бодлива тел не може да опъне по границата ни камо ли да спре инвазията на пришълците !

Полицаите мизерствуват изпратени на границата, изпратени в дъжд, кал и студ без нужната екипировка за това !

През изминалата година над 4500 полицай са напуснали МВР заради липса на правителството да реши проблемите на най-важното си ведомство !

Само тази година втори път синдикатите на полицията излизат на протест !

Румяна Бъчварова по заповед на премиера пак оглуша и онемя за проблемите в системата за сигурност ако има вече някаква сигурност в страната ни !

За капак на всичко пък Бъчварова безцеремонно тази седмица заяви, че не можела във всяко село да сложела полицай, защото пари нямало !

А иначе Силовото ведомство има бюджет над 1 милиард на година от който се делят около 20 млн. лв. за научни изследвания и въвеждане на нови технологии, информира технологии, за което ние от blife.eu писахме ТУК!

С две думи кучетата Ви яли там по селата завоевателно каза Бъчварова, а нима и тя не е излязла от село !

Проблемът с престъпността ескалира, а медиите крият истинските параметри на проблемът ! Всеки ден умират хора, всеки ден кражби, грабежи, изнасилвания, циганите са освирепели бият и убиват старици в селата за по 100 лв умират хора, а правителството казва няма пари за полицай по селата !

Окради се тази страна и прага на престъпленията пада все по-ниско като ценово деяние, а според БГ законодателство ако престъплението е под една минимална заплата няма престъпление !

И така циганските орди нападнаха селата и краде се всичко поголовно, а хората масово са разбивани по няколко пъти и няма и на кого да се оплачат, няма квартален, няма селски полицай просто няма закон, а там където отсъства законът се настанява беззаконието ! В природата няма вакуми и така идва думата престъпността се ШИРИ навсякъде !

Миналата седмица до там стигна безпомощността на държавната машина, че цигани обраха и РДВР-то в Симеоновград за което ние от blife.eu вече писахме ето ТУК

Липсата на професионализъм и на адекватна реакция на управлението на силовото ни ведомство е навсякъде!

Арендаторите също се въоръжават и се готвят за война срещу циганските набези !

И щом най-обикновените и неграмотни цигани по селските гета са усетили, че правителството е слабо и не може да им противодейства какво да кажат интелигентните хора, който виждат по-далеч от носът си !

КАК какво въоръжават се, сплотяват се, правят се сдружения, искат танкове и техника това правят !

Искат ред спокойствие и справедливост това искат !

Ние Blife.eu питаме стана ясно, че целият свят вече знае, че Борисовата Хунта не може да се справи със страната ни, а в главите им са само пари и политически интриги, обсебени са в алчността си за пари и власт и не дори не искат да чуят и видят, че ножът е опрял до кокала на обикновеният човек и народа вече му писна !

И след като вече и малките деца виждат, че властта няма власт да управлява народът си, време е да се върне властта в ръцете на народа там където и е мястото, там от където произлиза !

Време е това правителство да си ходи с МИР !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.