Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Полша с уникално видео – поздравът по случай  за 3-ти март

Полша с уникално видео - поздравът по случай  за 3-ти март

 

Вижте как Полша поздрави Българският народ за 3-ти март

В навечерието на Националния празник на България, полски дипломати рецитират стихотворението на Христо Ботев „Хаджи Димитър”.

Уникално видео с което докоснаха нашите сърца Полските дипломати у нас.

Ето и имената на участниците в този неповторим поздрав към всички нас:

Н.Пр.Кшищоф Краевски извънреден и пълномощен посланик на Република Полша у нас

Полк.Силвестер Шулц аташе по отбраната  на Република Полша у нас

Гражина Хоронжикевич съветник завеждаш отдел за промоции на търговията и инвестициите

Ярослав Джеджиц съветник-министър

Агата Флашинска трети секретар

Якуб Флашински втори секретар

Катажина Деда Консул

Ярослав Сковронски съветник отдел за промоции на търговията и инвестициите

Ярослав Годун Първи съветник Директор на Полски институт в София

Прави им чест на Полските дипломати, че с този жест на признание към целият Български народ, а и рецитират стихотворението „Хаджи Димитър”на Христо Ботев  с чувство на уважение и признателност !

С най-големи Благодарности приемаме поздрава по случай 3-ти март – Освобождението на България от Турско робство !

Ще си позволим да добавим и една забележка към нашите управляващи, който сигурно и мартеница  не са си закачили,  че такъв пример трябва да дават за патриотизъм и родолюбие на всички Българи, а за наша изненада обаче личният пример не идва  от представители на нашето правителство, а от дипломатите от Република Полша !

Ние от Blife.eu с най-голямо удоволствие искаме да благодарим от наше и от Ваше име на дипломатите от посолството на Република Полша у нас !

С пожелания за Много здраве и успехи в личен и професионален план както и за благоденствие и просперитет на страната, която представляват !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

  Вижте как Полша поздрави Българският народ за 3-ти март В навечерието на Националния празник на България, полски дипломати рецитират стихотворението на Христо Ботев „Хаджи Димитър”. Уникално видео с което докоснаха нашите сърца Полските дипломати у нас. Ето и имената на участниците в този неповторим поздрав към всички нас: Н.Пр.Кшищоф Краевски извънреден и пълномощен посланик на ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.6 ( 2 votes)
0