изпрати новина
Водещи новини

Правителството аплодира бягството от затвора

Правителството аплодира бягството от затвора

Бойко: congratulations
Истината е, че всички сме в един спектакъл!
Продуцентите обръщат всеки негатив в позитив, но въпросът е за кого обаче? Двама опасни и въоръжени престъпници бягат от затвора!

И какво от това, нали?
Веднага сценаристите и драматурзите на Вашият живот поемат новият сериал ! Медиите вкупом приковават вниманието на обществото !
Започва се да ви се подава малко по-малко както се казва лъжичка по лъжичка ! Ама колко опасни били?

Как са се сдобили с оръжие?
Какви са били?
За тях, за семействата им, за снимките и камерите от затвора, а после и тези, които са ги снимали на улицата от светофарите и кой се е обадил и къде са ги видели? Мнения, психологични профили, коментари и всеки е свободен да напише или каже какво е неговото мнение !
Сценарият се разиграва ден след ден както при Историята с Убиецът в Нови Искър ! Какво обаче се случва в действителност няма да научите !

Коленичели пред малките екрани с отворена уста очакващи поредната новина като Нафора с отворена уста !
Важен е фокусът, в който е вперен погледът на обществото! Истината е обаче там встрани, в периферията !
Забравихме за КТБ !
Забравихме и за Гинка и ЧЕЗ!
Няма го скандалът с кабинковите лифтове, а какво стана с дупките по магистралите, с хората в Хитрино, с наводнените села и градове?
Какво стана с раково болните и всички други?
Как се решават проблемите с болниците?

Какво става с обезлюдяването на малките населени места и това, което води след себе си този процес затваряне на училища и детски градини?

Какво става с демографската криза и че сме едно на челните места в света по смъртност? Никой не говори за драстичното падане на средната продължителност на живот на 45 години !

Дали някой ще доживее пенсия така погледнато?
Какво става с истинските проблеми свързани с децата ни? Болести, инвалиди, орязване на клинични пътеки!
А какво стана след последните дъждове със стратегическият възпрепятстващ обект – оградата на границата ни, още там ли е ?
Никой не говори за уранът във водата и за вдигането на цената на тока !
С колко поскъпна храната като инфлацията в дадени продукти е над 60%, как сте, по-добре ли сте?

Козунаците били фалшиви, новините за политиците били фалшиви, а хората били по документи щастливи! Глупости на търкалета и няма кой да протестира на жълтите павета !
Истината е, че телевизорите и сайтовете обслужващи властта контролират вашето съзнание с теми, скандали с болка и страдание, с гняв и ярост, а след това с болка и тъга и така се дирижират процесите в страната и кучетата си лаят и керванът си върви, а народът си отива!

Отива си една епоха, но и един народ, и една нация отива си както човекът в човека! Отиват си децата ни от нас и два милиона вече са в чужбина, отиваме си докато онези ви крадат парите, душите и ви съсипват съдбите ! Но спри се робе и кафе си направи, запали цигара и телевизорът си ти пусни, че чакат ви Вашите сериали по дни и по час на малкият екран !

И така правителството аплодира всяко бягство, всеки убит и всяка новина, с която ще прикове вашето внимание, но и ще ви прикове на кръста там където е Вашата съдба !
Разпънати между бедност, болести, телевизия и борбата да изкараш някой лев, нали?
Така изчезва една хилядолетна нация!
Всеки сгънат от системата като на пробация, всеки е в коловозите на тази система освен, ако всички вкупом не решим да излезем от релсите и да кажем „стига толкова, време е да изхвърлим боклука от властта“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*