изпрати новина
Водещи новини

Прах в очите на слепците +ВИДЕО

Прах в очите на слепците +ВИДЕО
Прах в очите – това е днешният живот, ако е живот поне.
Така всичко е цирк и в него други са актьорите, а ние публиката плащаме скъпо и прескъпо !
Коя партия донесе нещо добро на народа?
Коя коалиция какво сътвори ?
Кой политик направи нещо полезно?

А Вие какво направихте ?
Въпроси на който всички знаем отговорът освен онези, които гласуват безропотно, освен онези, които са на държавната хранилка или по-точно тези, които в личният си егоизъм са готови и майките са да продадат, което вече са го направили !
Държавата е загубила основната си функция и тя не се грижи на нацията си, а е средство за геноцид над населението си дори !
Политиците избрани от народа да му служат, служат на интересите на олигарсите и на чужди сили, но не и на народът си !
А другото е един огромен театър или цирк, или филм, или както и да го наречете става дума за един добре дирижиран спектакъл, в който Ви хвърлят прах в очите, а Вие сте слепците ! В древна Елада са имали олимпийски игри и амфитеатри, в Рим също имали гладиаторски битки и състезания с колесници, имали са тетри и всякакви атракциони създадени с една цел – да разсейват хората ! Ние си имаме медии и Фейсбук за това !

А всички ние сме тези, които трябва да бъдат заблудени, развеселени, натъжени или на кратко излъгани докато се люлеем в лодката в морето от емоции ние просто се отдалечаваме от брегът и спасението ни става все по-невъзможно !
Качеството на живот става все по-лошо, оцеляването става все по-трудно! Шансовете на всеки намаляват със всяка минута дори !
Защо са скъпо платени медиите, защо са скъпо платени спортисти, футболисти и баскетболисти и как медиите ги правят звезди и рок групи, и певци, и музиканти и как всички създават своите фенове и докато феновете се вълнуват само и единствено от животът на звездите ще имат прах в очите !
А какво става през това време – кой какви закони избира, кой какво прави на народът, като си има тема и не му трябва да знае !
Събудете се !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*