Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Предизборни трансфери! Или за кого бие камбаната?

Предизборни трансфери! Или за кого бие камбаната?


Цветан Цветанов заявил, че много червени кметове ще преминат на страната на ГЕРБ!
Така вкара интрига в червените среди!
Интригата си я знаят от БСП като при проверка в собствените им регистри от всички кметове на БСП само 5 си плащат редовният членски внос!

Та дали БСП ще започнат затягане на оределите си редици сега ние не знаем, но едно е ясно, че когато градиш отбор от предатели рано или късно ще бъдеш предаден от отборът си!
Как ли реагират избирателите на ГЕРБ по места когато им се съобщава, че ще трябва да гласуват за този срещу когото до вчера са псували ние не знаем! Тази практика на ГЕРБ е от самото начало да вербуват кметове на БСП и на други политически партии и така консолидират сили по регионите и по този начин се отслабва опозицията малко по-малко !

Политиката на Цветанов не се изчерпва и с купуването на кметове като те регистрираха последните две години стотици пенсионерски клубове и клубове по интереси, с който имаше роене в клубовете по места и във всяко село или град започна едно разделение на бабите !

Купуваха с държавни пари като им правят гастроли и екскурзии и така има голям отлив от червените бабички, които с една две екскурзии бяха приобщени в редиците на ГЕРБ!
Вербуването става и през самата църква по места и всички малки църкви, поповете има са вербувани от ГЕРБ и така малко по-малко се щави от твърдият електорат на БСП!
А какво направи партията за да спре това, нищо! Знаят в БСП, че сигнали много са подавани и пак нищо!

И така докато в църквите попове проповядват да се помолим за правителството на ГЕРБ камбаните бият и всеки ден и всеки час си отива от този свят по някой червен глас!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари