Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Предизборно с Бойко

Предизборно с Бойко


Днес 28.07.2018г. Бойко Борисов бе на посещение в град Нови пазар!

Предизборната му кампания започна с откриване на църковен храм в Бяла, Русенско като убедихме обществото, че ГЕРБ са създали храмът и омаловажиха дарителите от Румъния, който дариха пари и строителни материали, който платиха над 80% от новопостроения храм „Св. Пантелеймон” и си преписа заслугите пред обществото! Сега продължава с откриване на санираната полиция в Нови пазар както и пожарната команда!

Редакцията ни се намира на територията на РУП Нови пазар!
Заповедите за полицейски тормоз и репресия са издадени!

Ние твърдо заявяваме, че и най-малкият намек за тормоз ще го трансформираме в мощна информационна мотивация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.