Президента Румен Радев няма даде мандат на ГЕРБ и Патриотите !

Президента Румен Радев няма даде мандат на ГЕРБ и Патриотите !

Това е фалшива новина, но много ми се иска да напиша такова заглавие !
Да порасъждаваме малко хипотетично !
Ако Радев откаже да връчи мандата ?

Ами, ако Румен Радев откаже да връчи мандата на ГЕРБ И НА ПАТРИОТИТЕ, КАКВО СТАВА?

Efekt 2

Случвало се е в други страни, а защо да не се случи и у нас? Македонският президент Георге Иванов няма да връчи мандат за съставяне на правителство. Мотивите на македонският президент са, че друга страна се меси директно в изборите на Македония! Вчера се гавриха от ГЕРБ с президента, че му оставали две седмици !

Чисто хипотетично, ако Румен Радев се позове на това, че масово идващите от Турция са гласували за ГЕРБ !

Ако се позове на това, че ГЕРБ позволиха да се регистрира партия ДОСТ и по този начин Бойко Борисов отвори вратичка в българската политика да се намесят от Голямата порта !

За нахлуващите мигранти в страната и как патриотите са процес от усвояване на пари държавни като от МВР служителите се настаняват в техните хотели и мотели !

А във същото време в страната навлизат хиляди, а това не е ли заплаха за националната ни сигурност?

Десетки са още мотивите за това !
Службите могат да изготвят доклад и президента дори да обяви извънредно положение в страната !
Тогава как биха се надсмивали на Генерал Румен Радев тези, които изоставиха партийните си програми и сега делят страната на кресла и министерства, и нагло се държат с народа !

Все пак господин президента трябва да защитава волята на народа и ако той вижда заплаха трябва да реагира напук на хунтата на командира !
Това не е истина, но може да се случи !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.