изпрати новина
Водещи новини

При опасен рецидив е арестуван Цвятко Нейков Балабуров

При опасен рецидив е арестуван Цвятко Нейков Балабуров


Вижте от коя партия е и какво е декларирал кметът сводник Цвятко Нейков Балабуров само тук!
Кметът на село Тъжа Цвятко Балабуров е бил арестуван през почивните дни за сводничество. Днес специализираната прокуратура и ГДБОП ще дадат пред медиите подробности за случая, съобщават от апелативната специализирана прокуратура.
На 27-28 април е била неутрализирана организирана престъпна група за набиране на жени с цел сексуална експлоатация в София, ръководена от настоящия кмет на село Тъжа.

За същото престъпление срещу кметът е водено дело в специализирания наказателен съд през 2015 г., отбелязват от прокуратурата.

В момента девет души са с наложено прокурорско задържане до 72 часа.

Припомняме че същият е бил арестуван за същото и преди !
Той е притежавал бардак на столичния бул. „Мадрид“.
Адресът официално се водел като козметично студио, а труженичките били представяни за козметички.
Неофициално мястото било известно на загорели мъже, които искали да задоволят мераците си. Това ставало между март 2012 и май 2013 г.

В бизнеса му помагали аверите му Георги Чилингиров, Борис Катранджиев, Павел Янев и Любомир Славков. Чилингиров, от Кърджали, с регистрации за кражби, имал задача да транспортира проститутките и да събира оборотите. За охрана на адресите за сексудоволствия били назначени криминално проявените Борис Катранджиев, от Ивайловград, осъждан в Гърция, Павел Янев, от Чирпан, регистриран за кражба и грабеж, и столичанинат Любомир Славков който по късно свидетлества против групата и се отърва !

А групата на Балабуров сключва спорозомение с прокуратурата за бързо производсто и се признават за виновни като адвукатите им договарят 6 месеца условно с 3 години испитателен срок но получавт по една година с три години отлагане на и така се отърват !

Сега обаче става дума за опасен рецидив и кметът е издигнат политическа коалиция Народен Съюз явно пак се е съюзил със старите си навици!
Кметт е деклалирал че няма други бизнеси в декларацията си но явно държавните служители не ги водят на отчет !
И така дали в декларацията си за конфликт на интереси кметът е посочил бизнесът си или не ние не знаем но едно е ясно че има арестувано лице с имена Цвятко Нейков Балабуров отгоарящо на действащият Кмет на село Тъжа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*