изпрати новина
Водещи новини

Пробуждането на българските роби

Пробуждането на българските роби


Пробуждането на българските роби необратим процес +ВИДЕО
ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ ТОВА !

Те работят, работят много, много от тях имат основно образование, но има хора, който са учили доста и имат дипломи, но нямат перспектива, по-възрастни са, имат деца или болни родители, клетници изхвърлени от системата, изхвърлени от борсата, изхвърлени от обществото и работят далеч и това са новите български роби, но не роби на условията там, а роби на животът си тук !

Берат малини и ягоди, гледат болни чужденци в цяла Европа като сменят им бельото, чистят им домовете и отговарят на всички техни нужди ! Живеят като скотове и изпращат всичко заработено в България като техните заплати се вливат в българската икономика, която така или иначе не може да измисли начин да използва тяхното родолюбие по подходящ начин тук !

Ако си от поколението на чийто плещи се стовариха промените в младежка възраст и в момента си над 50 шансът да си намериш добра работа или да се пенсионираш спокойно не е особено голям ! Ако си притиснат до стенат до край заминаваш !
По черните пътища на Европа !
Бизнес моделът на модерните компании сключват договори, в който автоматично изключват кандидати над определена възраст, защото с предимство са младите не толкова заради тяхната младост, а по-скоро заради тяхната неопитност и не високите финансови изисквания!
Това е тъжната истина – наеми десет млади без претенции и ги използвай до момента, в който осъзнаят, че дават много, а взимат малко, докато се осъзнаят и тогава ги смени с нови десет млади и ги използвай докато го осъзнаят !
Бизнес модел стар като света, но доста модерен и то не само у нас !

Случи се така, че днес всички виждат бъдещето си през призмата пари и придобивки, а кредитирането тръгна нагоре, цените на имотите също бяха раздути до безобразие !
На този фон компаниите непрекъснато разширява своите дейности без да наемат нови хора, а възлагайки на наетите още и още работа, но това не увеличава потреблението, защото работещите до пръсване нямат време да употребяват повече, а надуват нови и опасни балони !
За да имаш високо платена работа трябва да инвестираш в образование си !

Възхищавам се на всички млади хора, които го правят като вие сте граждани на света и дано някой ден намерите признание и у нас, но не много хора могат да го направят, а и не е нужно за силата на една икономика трябва да съдим колко души работят и употребяват без задължително да са преминали през авторитетни университети на Запад !
Колко души произвеждат продукт или услуга?
Голяма част от българската земя пустее и това не е новина, но държавна политика за това няма вече почти три десетилетия и селата пустеят с изключение на тези, които са близо до големите градове и това седи в основата на нихилизма и е доста обяснимо – там най-често са родните или родителите на българските роби !

Те са на ясно, че техните хора работят като слуги, но поне получават пари докато издържат, защото тук са само слуги, които дори не получават пари !

Защото един берач в Англия получава много повече, отколкото един лекар в регионална болница и това истина !
Картини като тези в Англия идват като тъжни картини на двете лица на Европа – едното на надеждата и другото на робството и безнадеждността !
Българските роби тръгват на път и си идват за да гласуват и после пак идват и така до следващата реколта !

Автор: Светослав Иванов, видео от предаването 120 минути по БТВ!

Всичко това е следствие на политиките на ГЕРБ ! Ти от кой си – от българските роби или от тези, които чакат на подаянието на съдбата?
Роби сме всички там или тук и всеки робува на нещо – на его, на амбиции, всички сме бедни в собствените си очи !

Сенека младши казва:”Не е беден този, който иска малко, а беден е този, който желае много“! Алчност, пари, амбиции, а през това време животът си върви и като се обърнем назад какво виждаме?
Какво оставяме след нас? Фабрики, които произвеждат инвалиди, болници, които печелят от пътеки и терапии с процент от лекарства като удрят го на печелбарство, а животът си отива !

Време да си помислим за коя икономика да работим – за чуждата или нашата и ако нямаме наша да я създадем ! Плодородната земя може да изхрани нацията ни, а нацията ни може да живее в родината си и да бъдем всички заедно и щастливо, но за да са се случи това трябва да отстраним робовладелците и можем да бъдем горди хора, а не болни роби !

Ти избираш какъв роб да си, но имаш и свободна воля и можеш да се изправиш срещу хунтата узурпирала властта, узурпирала съдбите ни !
В изгнание или у нас ти избираш ! Мисли бързо робе, че докато мислиш, някой твой близък приятел или роднина умира тук !
Време е да се събудим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*