Пробуждането на българските роби

Пробуждането на българските роби


Пробуждането на българските роби необратим процес +ВИДЕО
ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ ТОВА !

Те работят, работят много, много от тях имат основно образование, но има хора, който са учили доста и имат дипломи, но нямат перспектива, по-възрастни са, имат деца или болни родители, клетници изхвърлени от системата, изхвърлени от борсата, изхвърлени от обществото и работят далеч и това са новите български роби, но не роби на условията там, а роби на животът си тук !

Берат малини и ягоди, гледат болни чужденци в цяла Европа като сменят им бельото, чистят им домовете и отговарят на всички техни нужди ! Живеят като скотове и изпращат всичко заработено в България като техните заплати се вливат в българската икономика, която така или иначе не може да измисли начин да използва тяхното родолюбие по подходящ начин тук !

Efekt 2

Ако си от поколението на чийто плещи се стовариха промените в младежка възраст и в момента си над 50 шансът да си намериш добра работа или да се пенсионираш спокойно не е особено голям ! Ако си притиснат до стенат до край заминаваш !
По черните пътища на Европа !
Бизнес моделът на модерните компании сключват договори, в който автоматично изключват кандидати над определена възраст, защото с предимство са младите не толкова заради тяхната младост, а по-скоро заради тяхната неопитност и не високите финансови изисквания!
Това е тъжната истина – наеми десет млади без претенции и ги използвай до момента, в който осъзнаят, че дават много, а взимат малко, докато се осъзнаят и тогава ги смени с нови десет млади и ги използвай докато го осъзнаят !
Бизнес модел стар като света, но доста модерен и то не само у нас !

Случи се така, че днес всички виждат бъдещето си през призмата пари и придобивки, а кредитирането тръгна нагоре, цените на имотите също бяха раздути до безобразие !
На този фон компаниите непрекъснато разширява своите дейности без да наемат нови хора, а възлагайки на наетите още и още работа, но това не увеличава потреблението, защото работещите до пръсване нямат време да употребяват повече, а надуват нови и опасни балони !
За да имаш високо платена работа трябва да инвестираш в образование си !

Възхищавам се на всички млади хора, които го правят като вие сте граждани на света и дано някой ден намерите признание и у нас, но не много хора могат да го направят, а и не е нужно за силата на една икономика трябва да съдим колко души работят и употребяват без задължително да са преминали през авторитетни университети на Запад !
Колко души произвеждат продукт или услуга?
Голяма част от българската земя пустее и това не е новина, но държавна политика за това няма вече почти три десетилетия и селата пустеят с изключение на тези, които са близо до големите градове и това седи в основата на нихилизма и е доста обяснимо – там най-често са родните или родителите на българските роби !

Те са на ясно, че техните хора работят като слуги, но поне получават пари докато издържат, защото тук са само слуги, които дори не получават пари !

Защото един берач в Англия получава много повече, отколкото един лекар в регионална болница и това истина !
Картини като тези в Англия идват като тъжни картини на двете лица на Европа – едното на надеждата и другото на робството и безнадеждността !
Българските роби тръгват на път и си идват за да гласуват и после пак идват и така до следващата реколта !

Автор: Светослав Иванов, видео от предаването 120 минути по БТВ!

Всичко това е следствие на политиките на ГЕРБ ! Ти от кой си – от българските роби или от тези, които чакат на подаянието на съдбата?
Роби сме всички там или тук и всеки робува на нещо – на его, на амбиции, всички сме бедни в собствените си очи !

Сенека младши казва:”Не е беден този, който иска малко, а беден е този, който желае много“! Алчност, пари, амбиции, а през това време животът си върви и като се обърнем назад какво виждаме?
Какво оставяме след нас? Фабрики, които произвеждат инвалиди, болници, които печелят от пътеки и терапии с процент от лекарства като удрят го на печелбарство, а животът си отива !

Време да си помислим за коя икономика да работим – за чуждата или нашата и ако нямаме наша да я създадем ! Плодородната земя може да изхрани нацията ни, а нацията ни може да живее в родината си и да бъдем всички заедно и щастливо, но за да са се случи това трябва да отстраним робовладелците и можем да бъдем горди хора, а не болни роби !

Ти избираш какъв роб да си, но имаш и свободна воля и можеш да се изправиш срещу хунтата узурпирала властта, узурпирала съдбите ни !
В изгнание или у нас ти избираш ! Мисли бързо робе, че докато мислиш, някой твой близък приятел или роднина умира тук !
Време е да се събудим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.