Провалът на Цветан Цветанов

Провалът на Цветан Цветанов Стефан Пройнов


Цветанов обяви война на свободните медии

Цветанов: Фалшивите новини направиха Радев президент
Радев стана президент заради фалшивите новини и троловете, заяви в предаването ”Здравей, България” Цветан Цветанов. Той критикува промените в начина на гласуване в чужбина и ограничаването на избирателите в Турция.

Валери Симеонов, който бе негов събеседник, одобрява идеята на президента.

Efekt 2

Цветанов и Симеонов коментираха преговорите за съставяне на правителство. “Нямам никакви амбиции за министерства. Новото управление не започва с пазарлъци за министерски места, а с мерки за хората”, посочи Валери Симеонов.

“Това ще бъде на късен етап. В ГЕРБ не говорим за постове”, добави Цветанов.

Цветанов и Симеонов отказаха да кажат за какъв размер пенсии е постигната договорка. Вчера се заговори за 200 лв. минимална пенсия, но точното число се пази в тайна. Двамата бъдещи партньори в управлението подчертаха, че утре или в други ден се очаква това да стане ясно. “Цифрите ще излязат утре или други ден. Стигнахме до общо решение, но много трудно”, каза Симеонов.

“Изнасянето на конкретни данни ще е след конкретна програма”, подкрепи го Цветанов.
Източник: frognews.bg

Цветан Цветанов заради личният си провал като двигател на президентските избори сега вини свободните медии като такива, които са произвеждали фалшиви новини и именно заради тях Радев е спечелил, обвини и троловете за това !

Истината е, че тези медии, които не се продадоха на ГЕРБ сега ще бъдат мачкани за това, че казаха ИСТИНАТА такава каквато е!
Виждаха не както я виждаха от ГЕРБ и сега за това има кампания срещу тях !

До всички колеги, които в момента са под ударите на ГЕРБ ние казваме „колеги сваляме Ви шапка, не се огъвайте“!

Не се огъвайте, защото от ГЕРБ и лично Цветан Цветанов призна, че сте се представили отлично и че това е пътят да падне ГЕРБ завинаги ! Дерзайте колеги, на прав път сте и ако до вчера Ви неглижираха и Ви подценяваха днес става ясно, че малкото камъче обръща каруцата с ПЛЕШИВИ ТЪПАЦИ !
Заглавията в платените грандови медии са досущ в стил Цветан Цветанов ! Спомнете си фабриката за убийства „Килърите“!
Сега Фабрика за фалшиви новини, троловете !
Няма въображение този, това е !

Истината е, че живеем в информационни времена и е лесно да кажеш нещо ! Свободните медии предоставят трибуна на всички Вас, а платените са платени и дори да искате да си платите да кажете нещо против хунтата на плешивите няма да се публикува, защото там има зависими послушни главни редактори !

Та когато Ви казват, че „една птичка пролет не прави“ кажете да така, но „един петел цяло село буди“ и сега стотици хиляди се събудиха и от ГЕРБ вече не могат да ги върнат в кошарата на заблудените овце !

Щом Ви мачкат значи сте на прав път скъпи писатели, журналисти, блогъри журналисти и в социалните мрежи активисти !
Не се страхувайте да бъдете сгазени като тревата под полицейският ботуш на Цветан Цветанов, защото там където те сгазят тревата тя се превръща в пътека, а Цветанов си призна, че това е слабото им място – истината и че това е пътят или пътеката по която трябва да вървим всички заедно ! Бъди петелът в твоята група, на твоята улица, на твоят профил ако щеш, но истината рано или късно ще покаже кои са фалшиви или не !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.