изпрати новина
Водещи новини

Провалът на Цветан Цветанов

Провалът на Цветан Цветанов Стефан Пройнов


Цветанов обяви война на свободните медии

Цветанов: Фалшивите новини направиха Радев президент
Радев стана президент заради фалшивите новини и троловете, заяви в предаването ”Здравей, България” Цветан Цветанов. Той критикува промените в начина на гласуване в чужбина и ограничаването на избирателите в Турция.

Валери Симеонов, който бе негов събеседник, одобрява идеята на президента.

Цветанов и Симеонов коментираха преговорите за съставяне на правителство. „Нямам никакви амбиции за министерства. Новото управление не започва с пазарлъци за министерски места, а с мерки за хората“, посочи Валери Симеонов.

„Това ще бъде на късен етап. В ГЕРБ не говорим за постове“, добави Цветанов.

Цветанов и Симеонов отказаха да кажат за какъв размер пенсии е постигната договорка. Вчера се заговори за 200 лв. минимална пенсия, но точното число се пази в тайна. Двамата бъдещи партньори в управлението подчертаха, че утре или в други ден се очаква това да стане ясно. „Цифрите ще излязат утре или други ден. Стигнахме до общо решение, но много трудно“, каза Симеонов.

„Изнасянето на конкретни данни ще е след конкретна програма“, подкрепи го Цветанов.
Източник: frognews.bg

Цветан Цветанов заради личният си провал като двигател на президентските избори сега вини свободните медии като такива, които са произвеждали фалшиви новини и именно заради тях Радев е спечелил, обвини и троловете за това !

Истината е, че тези медии, които не се продадоха на ГЕРБ сега ще бъдат мачкани за това, че казаха ИСТИНАТА такава каквато е!
Виждаха не както я виждаха от ГЕРБ и сега за това има кампания срещу тях !

До всички колеги, които в момента са под ударите на ГЕРБ ние казваме „колеги сваляме Ви шапка, не се огъвайте“!

Не се огъвайте, защото от ГЕРБ и лично Цветан Цветанов призна, че сте се представили отлично и че това е пътят да падне ГЕРБ завинаги ! Дерзайте колеги, на прав път сте и ако до вчера Ви неглижираха и Ви подценяваха днес става ясно, че малкото камъче обръща каруцата с ПЛЕШИВИ ТЪПАЦИ !
Заглавията в платените грандови медии са досущ в стил Цветан Цветанов ! Спомнете си фабриката за убийства „Килърите“!
Сега Фабрика за фалшиви новини, троловете !
Няма въображение този, това е !

Истината е, че живеем в информационни времена и е лесно да кажеш нещо ! Свободните медии предоставят трибуна на всички Вас, а платените са платени и дори да искате да си платите да кажете нещо против хунтата на плешивите няма да се публикува, защото там има зависими послушни главни редактори !

Та когато Ви казват, че „една птичка пролет не прави“ кажете да така, но „един петел цяло село буди“ и сега стотици хиляди се събудиха и от ГЕРБ вече не могат да ги върнат в кошарата на заблудените овце !

Щом Ви мачкат значи сте на прав път скъпи писатели, журналисти, блогъри журналисти и в социалните мрежи активисти !
Не се страхувайте да бъдете сгазени като тревата под полицейският ботуш на Цветан Цветанов, защото там където те сгазят тревата тя се превръща в пътека, а Цветанов си призна, че това е слабото им място – истината и че това е пътят или пътеката по която трябва да вървим всички заедно ! Бъди петелът в твоята група, на твоята улица, на твоят профил ако щеш, но истината рано или късно ще покаже кои са фалшиви или не !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*