Дойче Веле съобщи, че Русия връща държавна сигурност

Дойче Веле съобщи, че Русия връща държавна сигурност

Русия претрансформира сегашната ФСБ(Федерална служба за сигурност) и създава МГБ(Министерство за държавна сигурност) !

Правителството затяга коланите !
Това е съобщил член кореспондент на Дойче Веле, Виктор Ерофеев и тази информация се потвърждава и от в. Стандарт !
Сегашната системата на управление на страната е решила да стегне редиците !
Ще бъдат разформирована и преназначени само подбрани лица от ФСБ в новата служба както ще се издирват стари сътрудници на далечната КГБ !

Владимир Путин създава една структура с извънредни правомощия, която да следи и да пази страната им от врагове отвътре и отвън !

Една система, която доказано е била най-ефективният способ за гарантиране на редът и спокойствието в Русия!
Евроатлантическите партньори на България побързаха да унищожат тази Българска структура най-важна за стабилността и за самата държава !

Efekt 2

Това правителство стигна и по-далеч като предаде имената и досиетата на чужди агенции на нашите бранители и агенти !

Днес международните институции ще обвинят Русия, че връща Комунизмът, но всички ние трябва да се замислим дали през Комунизма нямаше спокойствие, ред и благоденствие, дали през Комунизма не живяхме по-спокойно как така тогава
нямаше престъпност, как така всички имаха работа и нямаше проблем с религии и малцинства, а днес какво е ?

Трябва ли в България да има държавна сигурност и страната ни да има сигурност или всичко е отживелица и трябва да разчитаме само и единствено на нашите евро атлантически партньори и техните бази у нас?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.