Прости ми Господи, че аз не мога да си простя !

Прости ми Господи, че аз не мога да си простя !


Прости им Господи, че аз не мога да им простя !
Прости им или пък не, вземи ги, накажи за греховете извършени им към народа, към България! Господ бави, но не забравя, така мълви народа от време оно, но Господи много се забави, че народ не остана !

Мисли, думи, редове, хиляди писания всякакви излияния, а народа спи все по-непробуден !
Непробуден и тук-там някой се събуди, но това в тях притеснение не буди!
Или народът трябва да се изправи като един без страх с гняв и ярост да ги помете, или да ни нямаше по-добре!
Страхът сковава всеки пламък и трепетът за утрешният ден някак си се замъглява !

Битовизмът побеждава и борбата за насъщният ни хляб излиза на предните редици !
Сменихме комунизма с конформизма, внесохме си демокрация, а тя донеси деморализация, но тоз разврат пък напук на всякакви правила обратно действа и сега демографска криза, а камбаната не спира да звъни, шумът чуваш ли го Господи?

Efekt 2

Един по един при тебе се преселваме като народ не като нация, а тук цари деградация!
Простият те управлява, тъпият те унижава, богатият те използва като вол, а политиците ни лъжат и крадат, а народа спи ли спи, умираме си в бедност и нищета, в болест и неволя, това ли е Господи твоята воля?

А храмовете твой опустяха, търговци свещи ни продават, водата ти светена ли е или от чешмата ?
Мор, болести, страдания за тези, които към небето гледат, а има за тези, които ни ограбват и душите, но Видовден кога ще има ?
Казваш Господи, на всеки му ще се въздаде, но дали ще съм жив да видя Господи поне един политик в затвора да влезе, дали ще съм жив поне един на бесило да виси или Господи това са просто мечти?
Ами, ако Господи народът се въздигне и някак си реши да въздаде на всеки му това, което заслужава пак ли Господи ще мълчиш ?

Питам аз и отговор няма, но едно ще кажа, че вдигне ли се тоз народ обезумял ти Господи не гледай, престори се и ти на заспал, че народът много ще е гневен !
Без съд и присъда всеки ще мъсти наред, щото толкова години Господи ти не сложи ред !

Не искам аз да умра в бедност и нищета поне като ще се мре да бъде в бой за свобода, ако не нашата поне за нашите деца !
Прости ми Господи, че аз не мога, не мога Господи нито да спя, нито хлябът ми е вкусен, нито водата може да угаси жаждата ми за справедливост на таз земя ! Прости ми Господи или пък не, дай ми сила да се изправя и да тръгна пък да става каквото ще тъй и тъй ще се мре поне да е в битка за национално освободителна борба за бъдещето на нашата страна !
Прости ми Господи, че аз немога нито на тях, нито на мен да си простя !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.