Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов

Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов


Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов
Превръщането на транзитния център в Пъстрогор в затвор струваше близо 2 милиона лева, осигурени от Европа
Първият център от затворен тип за бежанци към ДАБ вече е готов, но ще заработи едва след като бъде обзаведен. Превръщането на транзитния център в Пъстрогор в затвор струваше близо 2 милиона лева, осигурени от Европа.

Скъпи ремонти започват и в бежанския лагер в Харманли. В същото време, центровете на агенцията са почти празни.
В Пъстрогор ще бъдат настанявани само лица, които са извършили нарушение на вътрешния ред.
Транзитният център, за който Европа вече втори път харчи пари, след като веднъж го построи, засега е празен.
С новите мебели, ще влязат и бежанците. Капацитетът на центъра е малък, почти колкото миграционния натиск. Едва 300 чужденци на месец сега задържа МВР по границата или във вътрешността на страната.
Бежанци няма, но държавата ремонтира ударно и слага решетки.Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов

В Харманли също започват ремонти. В ход са процедури по строеж на пречиствателна станция, детска площадка, а един от корпусите ще бъде от затворен тип. Строителството едва ли ще попречи на хората вътре, защото 75% от капацитета на лагера е празен.Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов
Почти всеки втори чужденец не дочаква статута си в Харманли.
Една част от тях са на външни адреси, а други евентуално не са на територията на България.
Именно външните адреси са пътят за бягство от България. Фалшивите регистрации вече са бизнес, а рекордьор по мними бежанци новодомци е Поляново, където на хартия живеят 31 чужденци.

По данни на МВР, от началото на годината над 4000 чужденци са избягали от бежанските центрове.
От тях 1300 са задържани във вътрешността на страната или в опит да я напуснат нелегално. В същото време статистиката отчита над 80% по нисък миграционен натиск по държавната ни граница спрямо миналата година.
Източник: btvnovinite.bg

До края на годината ще започне екстрадицията на мигранти от Европа към България !
Квотите, които Бойко Борисов подписа ще започнат да бъдат изпълнявани и всеки месец десетки хиляди ще бъдат настанявани, хранени и гледани у нас !
От Войнски съюз „Васил Левски“ и от БНО „Шипка“ не спират да алармират, че техни патрули са засекли нови 25 маршрута на границата ни и десетки лагери и биваци само през изминалият месец има над 4 пробива на оградата ни !

Efekt 2

За един ден бяха локализирани над 8 човека на три места в страната ! Първият център за бежанци от затворен тип вече е готовПреминаването на границата ни е ежечасно и тези хора са в страната ни !
Този тип информация се игнорира от медиите и се цензурира в социалните мрежи, но обществото трябва да бъде информирано, че колкото и политиците да излизат по телевизията и да казват, че „трябва да сте спокойни“ положението е повече от тревожно и и всеки месец хиляди навлизат на територията ни и това не е от вчера !

Тези процеси текат все с по-голям интензитет и повече за тези процеси можете да научите на сайта на Българското опълчение ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.