Пътнико!

Пътнико!


Пътнико свиден, пътнико блед, много като тебе вече плакаха, дойде и твоят ред! Защо Цветанов изпълзя по медиите да напомни за себе си, да се покаже и какво Цветанов не каза, но то е обществена тайна. Някой говорят, а други твърдят, че Цветанов е започнал да прави политически формат!!! И рязко взе да  не си вдига телефона и на никой не отговаря, страх го е . Така когато от трибуната на Народното Събрание раздаваше присъди и смазваше всеки опонент на ГЕРБ само по клюки, само по съмнения напълниха затворите да не казваме и колко катастрофираха и колко на онзи свят преждевременно заминаха!

Та след като Цветан Цветанов осъзна, че няма вечни приятели, но има вечни интереси, след като проумя, че не е нужно да си важен, а важно е да си нужен и сега след като никому не е нужен и разбра, че няма съюзници само врагове взе да се замисля и разбра, че нещата не отиват на добре. Остава насаме и си задава въпроса „какво мога да правя“ и разбира сам, че от него нищо друго не става. Нищо друго освен да прави от политически интриги, да манипулира избори и да съсипва съдби. Когато обаче става дума за неговата съдба и когато системата не е зад него започва да се досеща и какво го чака. Едно е да си политически труп, а друго е да си такъв в действителност и страхът, с който властваше над хората сега го е обзел.

В този реалният живот има един закон „не прави това, което не искаш да ти бъде направено”, но този закон бе нарушен от Цветанов. И сега най-вероятно му предстой да се изправи пред всички, които е смазал, унижил или ограбил в личен и чисто човешки план. На палачът не му отива ролята на жертва. Но така е в животът – колелото се върти – днес плача аз, утре ти!

В библията е записано, че „който сее ветрове, ще пожъне бури“ и Цветанов взе да се замисля, но късно е либе за китка и така можем да злорадстваме много, но сега истинската клюка е, че на Цветанов са му обяснили, че ако продължава да вербува стари кадри на ГЕРБ и депутати, ако продължава да си въобразява, че може да се върне в политиката просто ще бъде пътник, я за затвора я за другаде но за къде ли, сам да се сети? Аз бих му дал няколко съвета как се оцелява когато срещу теб е цялата държава. Пътнико свиден, пътнико блед, много като тебе вече плакаха затова понеси си съдбата, която сам си изковал, да ние знаем, че тебе няма кой да те накаже, но има кой да те смаже!

Ти си знаеш най-добре и ако искаш да се спасиш търси прошка, защото на този свят само Господ Бог прошка дава, а тя не се купува нито се продава, защото всеки му ще се въздаде според делата, а ти си знаеш колко си затънал в ла*ната!

Efekt 2

Хибридни войни има само в главата ти – там където са кошмарите, в които сам избираш да вярваш или не!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.