Път !

Път !
Няма друг път освен този по който те водят лидерите и водачите на България !

Пътят по който като овце вървим, макар и асфалтиран наскоро е в дупки, дупки, кал капани, а да избягаш от една влизаш в друга, а между тях барабошки !
Така, който върви след стадото, обикновено върви по л@ина !
Програми за изпълнения с предварително зададен маршрут, а овчарина получи шут !

Така е в стадото – всички сме равно – бедни равно гладни и равно болни, а министерството на земеделието и храните само вдигат цените !
„Не сме народ, а мърша“ казал е поетът!
Бил е прав, но и лешоядите ни са повече от бълхи, а народът ги търпи ли, търпи!
Като бълхи смучат кръвчицата народна 27 години , а това продължава и стадото все повече измършавява!

Водят ни към пропастта и стигнали сме ни ръба, а отзад всеки се бута ли, бута докато и твоят ред дойде някой да те избута !
А долу само кости, вълна и мърша и прав е бил поетът като казва „не сме народ, а мърша“, но такава е орисията на стадният добитък – газиш в л@ината докато някой те избута в пропастта!

И за дето днес седим кротко като дебили един ден ще сме като фосили на една отминала епоха на изчезнал вид наречен „bulgarikos debil”!
Доклади на Европа, че остават ни 15 години като нация, доклади на ЦРУ и какво от това, седим си на дивана у дома, пием по някоя бира, доглеждаме някой турски сериал, с чалга поздрав от ефира и отваряме си трета бира !

Какво ни дреме за демографски срив и за неграмотността на цялата ни нация, какво ни дреме за крадливите политици, нали всичките са от едно котило на което алчността няма мерило?
Леви – десни, социалисти – демократи и всякакви такива тарикати пътят 27 години, но за беля все води към пропастта!
В таз държава власт не се дава нито свобода, но тя може само да бъде отнета, а Вие готови ли сте за това ?

Efekt 2

Време е да изхвърлим боклука дами и господа, другарки и другари, време е за барикади !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.