Радев със звучен шамар за Цветанов

Радев със звучен шамар за Цветанов


Румен Радев с коментар за политическата среда, за корумпираните и некомпетентните политици и сега Цветанов пак сам ще се разпознае!

„Моята позиция винаги е била принципна. Преди два месеца по време на моя годишен отчет много ясно заявих, че партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт, трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки.“

Сега обаче тъпото Цеци не се знае към кой ще се саморазпознае в думите на Радев – към корумпираните или към некомпетентните?

Efekt 2

И така както се пее в една песен „лампичката светеше, а Цветанов е сама“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.