Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Разбраха се !

Разбраха се !

Русия и Америка се разбраха за България !

На последната среща на Путин с Обама след яростен спор двете страни принципно са се разбрали за АЕЦ, за „Южен поток“ и за Бургас-Александруполис, а от американско-канадската страна са се разбрали Путин да не ги закача за златото, ВЕЦ-овете и ВЕИКА дружествата, американците имали и други неща на ум, ама Путин им казал, че може да останат без бази у нас и да вземат да ги застраховат както направиха с кулите близнаци!

И така съдът реши ! В ИМЕТО НА НАРОДА ! Русия ще взима България събота и неделя както и по празниците ! През лятната ваканция Руски туристи могат да идват да я посещават за по 20 дни.

Съдът обърна внимание на Майката да не подкокоросва детето да говори лошо за баща си както и да следи дали редовно се храни, както и да се грижи по-добре в противен случай ако има още оплаквания родителските права ще бъдат дадени на Русия!

За сега попечителските права остават на страната на Америка заради социологическите проучвания, че над 75 % от обръщението към нея е Ваща Мама! Всички знаем, че съдът гледа по благосклонно на майката !

Но все пак става дума за мащеха и затова социалните ще продължат да следят казуса, защото имат информация, че Америка много от децата, който е осиновявала после ги е захвърляла и изоставяла ! Затова и ще се следи стриктно от социалните и психолози както и от закрила на детето !

Разбраха се !

В крайна сметка учебната година започна и от Вас се очаква да си научим уроците е казала Класната Меркел, но в противен случай никой няма да иска да ви осинови и няма да можем да ви намерим друго приемно семейство !

После в Учителската стая класната Меркел е коментирала, че ако и сега не си налегнем парцалките и не запретнем ръкави и да залегнем над уроците по родинознание и История и като гледала какви слаби оценки имаме по математика единствено Ердоган можел да ни осинови !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.