Референдум за излизане на област Кърджали от страната ни

Референдум за излизане на област Кърджали от страната ни


Референдум за излизане на област Кърджали от пределите на България! След като има наложен модел и практика вече, визирайки Крим ! И след като вече се проведе генерална репетиция във Видинско за излизане на северозападна област и да се причисли към Румъния!

Тази генерална репетиция има за цел да се провери как ще действа обществото, медиите и властите ! Това премина тихо и мълком, но с Кърджали няма да е така ! Един такъв референдум ще прикове общественият интерес за дълъг период !

Ще се нажежи медийната среда и ще ескалира езикът на омразата и противопоставянето ! А васалното ни правителство това и чака ! На тези безродници и национални предатели окупирали властта не им пука за България камо ли за една част от нея ! Управляват ни подлеци, не и храбреци ! Бойко не стъпва на Шипка, но пък ходи по синагоги ! Прегръща се с Ердоган и организира скандали с руският патриарх ! Православната вяра ни е съхранила 500 години !

Efekt 2

Но правителството ни безродно и бездуховно не се кани да управлява толкова затова се краде като за последно и това е !
Дали Турция ще посегне на България е въпрос на време, а дали ние ще позволим продажниците да управляват е въпрос на лична воля от всеки един от нас! Време е всеки един от нас да изпълни патриотичният си дълг към Отечеството и да заяви „ние не искаме другото, но няма да дадем нашето“! Време е за национално обединение за спасение на едната чест, на едната нация, на едната ни родина да спасим !
Длъжни сме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.