Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Румъния пак са след нас, нали Бойко?

Румъния пак са след нас, нали Бойко?


Румъния пак са след нас, нали ?
Букурещ освободи бедните от банкови такси!
Закон, приет в началото на годината, освобождава румънците с месечен доход под 2500 леи (1048 лв.) от банкови такси при основни операции като внасяне и теглене на суми.

За влезлия в сила закон знаят малко клиенти и никоя финансова институция не говори за него, отбелязва „Ромъния либера“.
Законът прилага в Румъния европейска директива от 2014 г., която цели да осигури достъп на „уязвимото“ население до най-простите банкови услуги. Европейските власти позволиха на всяка страна да определи понятието „уязвим потребител“.
Според управляващите в Румъния това ще се определя като 60 на сто от прогнозираната средна заплата за страната.
У нас неотдавна бе приет закон за платежните услуги и платежните системи, но той не транспонира тези изисквания на евродирективата.

bulpress tv

Източник: segabg.com

Хората и ДДС-то си свалиха наполовина !
Половината им политици са по затворите!
Намалиха цените на храните, а бизнеса е подкрепен отвсякъде в страната !
А Борисов се бие в гърдите, че отдвна сме минали Румъния, но не каза по какво?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.