Румяна Бъчварова: И ние сме мигранти, от къде сме дошли ?

Румяна Бъчварова: И ние сме мигранти, от къде сме дошли ?


Румяна Бъчварова: Наясно ли сте вашите родители откъде са дошли?
Министърът на вътрешните работи е категорична, че 2 години са достатъчен период да могат бежанците да се интегрират и да си намерят работа

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова е категорична, че 2 години са достатъчен период да могат бежанците да се интегрират и да си намерят работа.
Това тя сподели пред журналисти в Народното събрание след участието си в блиц-контрола. „Какво означава за вас промяна на етническия състав на нацията“, попита тя след зададен ? въпрос.
Вижте мигрантите, които пристигат у нас в галерията ни.

„Това е много лоша спекулация“, подчерта Бъчварова, влизайки в диалог с представители на медии. „Вие наясно ли сте вашите родители откъде са дошли“, запита тя.
„Това са естествени процеси на хора, които избират къде да живеят“, каза Бъчварова.
„По цял свят е така. Нашите българи също избират да живеят някъде другаде и отиват в Канада, в Щатите, във Великобритания, в Испания – това етническо прочистване ли е на тия държави? Вие в какви категории мислите – аз не мога да разбера“, коментира министърът.

„Общините сами трябва да определят кого биха могли да настанят – има общини, в които има обезлюдяване, има свободни жилища. По тяхна преценка могат да вземат семейства, а ние настояваме да бъдат основно семейства, да се заселят, подчерта министърът. Оттук нататък е ангажиментът на общините в обучението на децата“, обясни още тя.
Според нея
това не е заселване, а „става въпрос за осигуряване на пребиваване,
а тълкуванието, което БСП дава е, че ние ще правим центрове за постоянно настаняване на бежанци – това е съвсем друго“.

На въпрос това ли е смисълът на постановлението на МС от 12 август т.г., че става дума за дългосрочно заселване у нас на бежанците, министърът отговори: „Точно за това е механизмът за релокация и презаселване, това е, което сме определили, както и квотите преди година и половина, които обсъждахме и приехме по една доста справедлива форма. И това е ангажимент на всяка една от европейските държави“.
До края на годината оградата по границата ни ще е изцяло готова,
категорична беше Румяна Бъчварова. Очаква се финансиране за 20 километра в района на Хасково и Бургас, обясни тя: О“чакваме допълнително финансиране. Надявам се Министерството на финансите бързо да реагира
и да започнем строителството и на този участък.

Efekt 2

Това, което показват и данните на „Фронтекс“, и техните основни изводи е, че има определено пренасочване на потоците към местата, на които няма изградена ограда, от местата, на които тя вече съществува“.
Временни съоръжения ще могат да се изграждат и извън граничната ивица, в максимална близост до нея, предвиждат приетите на второ четене промени.
Източник: pan.bg

Ние от Blife.eu питаме госпожата шеф на МВР как по-точно ще ги интегрираме толкова сган както циганите ли ?

Това е превръщане на страната ни в едно гето за лош материал както казва главният виновник за това !
И за колко ли сребърника ни продадохте, надали ще си признаете, но тези клетви, които се произнасят по Ваш адрес и на Борисов и компания рано или късно е застигнат Вашите семейства !

Тази най-висша форма на родоотстъпничество и национално предателство и един ден ще бъде наказана от суверена както е имало народен съд и пак ще има !
Просто народното недоволство не е достигнало своята точка на кипене !
И ако днес говорим, че е време за нова алтернатива на управление на страната ни, то утре народа ще излезе и ще помете всички политици заедно с мигрантите, а лагерите от затворен тип ще се напълнят с политици, помнете думите ни !

И както е казал един велик според Вас мигрант Хан Аспарух ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ, КАЗАХ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.