Румяна Ченалова: Борисов очевидно няма граници в наглостта

Румяна Ченалова: Борисов очевидно няма граници в наглостта


Бойко Борисов обяви, че ще изчака резултатите от проверката на прокуратурата и антикорупционната комисия, преди да вземе решение какво да предприеме.

Тези резултати са предизвестени.
Докато приключат обаче проверките, вожда ще спечели време , надявайки се поредното българско политическо чудо да отмине дори и за повече от три дни.
Сметките му обаче този път няма да се получат .

Скандалите ще ескалират, ще следват един след друг, разкритията ще продължат , ще станем свидетели на доказателства за най-голямото в историята ни ограбване на българският народ и държава.
Борисов очевидно няма граници в наглостта ,в лицемерието и самочувствието си на самодържец, в алчността и безгрижната вяра че е недосегаем.Психопатичното му поведение е знак, че няма да се предаде доброволно, а само срещу гаранции, че няма да пострада.Сделка, както обикновено.
Няма да се получи.Вече не.

Efekt 2

Източник:svobodnoslovo.eu

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.