изпрати новина
Водещи новини

Ръкавели

Ръкавели
За едните ръкавели са способни и на Сатаната да слугуват за да са във властта !

Но дойде ден и час, в който трябва да се сменят ръкавели и сега Цветанов ще отиде на закуска в Белият дом не и Борисов, а Цветанов.

Кой е лидерът на ГЕРБА в сянка и на припек, и на дела Борисов или Цветанов?

Сетете се сами кой с янките говори, кой е Сивият Кардинал, кой конците му дърпат и кой ги дърпа тук у нас !

И така в Белият дом ще се яви Цветанов не Бойко!
Разбери от известно време той говори с агентите на ЦРУ, той слага хора по села и градове, той обявява присъди от трибуни !
Кой е истинското име в ГЕРБА и кой е за парлама сети сам ти сега !

Не че Шлифера е помъдрял, ами се е наврял из разни централи на агенти и на американски елементи и поел е ангажименти разни взели са пари, а дали ще успее да изпълни тези ангажименти или всичко е шменти !

Сега погледите в страната са приковани в Цветанов и неговата визита в Белият дом, че ще се върне на бял кон и какво от това?

Всичко е повтарям парлама !
Днес времената са различни и е важно кой ще е в Москва не във Вашингтон или САЩ, а там ходи само продажен слугинаж !
Русия се надига като нова първа сила и заместникът на Меркел обяви, че санкциите трябва да паднат народе разбери !
НАТО се разпада, а ООН свири отбой, а нашият Цветанов се прави на Герой, че щял да бъде в Белият дом и какво от това като си е една опашата лъжа, че Америка го подпира и тъй готви на реформаторите секира !

Какъв смешник, какъв позор да продадеш родината си за едни ръкавели за да покажеш принадлежност и страна в една хибридна война с предизвестен край и ти да си на губещата страна !
Спомняме си как от ГЕРБ пари са взимали от чуждите фондации и централи да обслужват техните интереси тук у нас, спомняме си и как приеха закон за вечните концесии и какво от това ?

Народът избра една друга страна наречена Русия, не Турция, не САЩ!
И сега какво бе господин ниКОЙ, за едните ръкавели ще преплува океана за да се поклони на Хилари, а на Тръмп президентът нов в кабинета бял!

За едните ръкавели на който срокът им изтече като на партията Ви бих казал аз !

Да продадеш род и родина, да продадеш земята на народ живял от векове, да смажеш икономика и да стане всичко сиво, ако това не е престъпление против родината какво е, ръкавели ще рече !

Ръкавели с знак на централата на ЦРУ носят американските агенти в едни отминали времена, а Цветанов за тези ръкавели щеше да чука камъни в Белене и всеки ден секс, бой и други неща, а днес обаче килията в Белене пак очаква своите национални предатели, но дано в нея се срещнеш и с тези на който присъдата им прочети от трибуната в народното събрание и от БТВ да видиш, че там с ръкавели хора няма, но има мъст и те чакат, те не са един и двама !

След визитата в Белият дом идва време разделно, а след това Видов ден, а после каквото съдът се произнесе, ако ли не народният съд другояче съди !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*