Ръкавели

Ръкавели


За едните ръкавели са способни и на Сатаната да слугуват за да са във властта !

Но дойде ден и час, в който трябва да се сменят ръкавели и сега Цветанов ще отиде на закуска в Белият дом не и Борисов, а Цветанов.

Кой е лидерът на ГЕРБА в сянка и на припек, и на дела Борисов или Цветанов?

Сетете се сами кой с янките говори, кой е Сивият Кардинал, кой конците му дърпат и кой ги дърпа тук у нас !

И така в Белият дом ще се яви Цветанов не Бойко!
Разбери от известно време той говори с агентите на ЦРУ, той слага хора по села и градове, той обявява присъди от трибуни !
Кой е истинското име в ГЕРБА и кой е за парлама сети сам ти сега !

Efekt 2

Не че Шлифера е помъдрял, ами се е наврял из разни централи на агенти и на американски елементи и поел е ангажименти разни взели са пари, а дали ще успее да изпълни тези ангажименти или всичко е шменти !

Сега погледите в страната са приковани в Цветанов и неговата визита в Белият дом, че ще се върне на бял кон и какво от това?

Всичко е повтарям парлама !
Днес времената са различни и е важно кой ще е в Москва не във Вашингтон или САЩ, а там ходи само продажен слугинаж !
Русия се надига като нова първа сила и заместникът на Меркел обяви, че санкциите трябва да паднат народе разбери !
НАТО се разпада, а ООН свири отбой, а нашият Цветанов се прави на Герой, че щял да бъде в Белият дом и какво от това като си е една опашата лъжа, че Америка го подпира и тъй готви на реформаторите секира !

Какъв смешник, какъв позор да продадеш родината си за едни ръкавели за да покажеш принадлежност и страна в една хибридна война с предизвестен край и ти да си на губещата страна !
Спомняме си как от ГЕРБ пари са взимали от чуждите фондации и централи да обслужват техните интереси тук у нас, спомняме си и как приеха закон за вечните концесии и какво от това ?

Народът избра една друга страна наречена Русия, не Турция, не САЩ!
И сега какво бе господин ниКОЙ, за едните ръкавели ще преплува океана за да се поклони на Хилари, а на Тръмп президентът нов в кабинета бял!

За едните ръкавели на който срокът им изтече като на партията Ви бих казал аз !

Да продадеш род и родина, да продадеш земята на народ живял от векове, да смажеш икономика и да стане всичко сиво, ако това не е престъпление против родината какво е, ръкавели ще рече !

Ръкавели с знак на централата на ЦРУ носят американските агенти в едни отминали времена, а Цветанов за тези ръкавели щеше да чука камъни в Белене и всеки ден секс, бой и други неща, а днес обаче килията в Белене пак очаква своите национални предатели, но дано в нея се срещнеш и с тези на който присъдата им прочети от трибуната в народното събрание и от БТВ да видиш, че там с ръкавели хора няма, но има мъст и те чакат, те не са един и двама !

След визитата в Белият дом идва време разделно, а след това Видов ден, а после каквото съдът се произнесе, ако ли не народният съд другояче съди !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.