изпрати новина
Водещи новини

Само за Истински Българи!

Само за Истински Българи!


Патриотизъм и родолюбие – това обединява над 80 000 души в една фейсбук страница !
И това е страницата Само за Истински Българи !

Страницата, макар и наречена Само за Истински Българи се посещава и от други нации и етноси, и хора от цял свят !
За две години сме качили над 65 000 публикации като само снимките и колажите са над 15 900 !

Всяка една публикация, всяко едно видео, всяка една статия е докоснала някого, е докоснато нечие сърце и им е докоснато човешкото в човека !
Над 80 000 човека ни се довериха и ни следват за да следят нашите постове !
Това е огромна отговорност както казва Васил Левски:

” Играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло да се постъпва”!

Та и ние така, довериха ни се много хора и трябва зряло да се постъпва, че не е шега работа – много работа без почивка, без пари, труд и родолюбие !
Тук искаме да благодарим на екипът на страницата и на техните семейства ! Защото за да се посветиш истински изцяло на родината си и на дейността си някой някъде трябва да поеме твоите отговорности и задължения в семейството ти !

Искрено благодарим на нашите майки, съпруги и родители, на братята и сестрите ни, които често носеха нашите задачи за да сме до Вас ! БЛАГОДАРИМ ВИ! Днес Благодарим и на високата оценка дадена от Войнски Съюз „Васил Левски“, който са следили, анализирали и проучили кой колко е дал за отечеството в социалните мрежи и в обществото и наградиха наш администратор с доверието да ги представлява юридически пред обществото, но и да пази честа и името им като неправителствена организация, която изповядва заветите на Васил Левски и защитава хората и родината ни ! Това признание не е само за Стефан Пройнов, а за целият екип на страницата Само за Истински Българи !

Ние обещаваме, че ще спазваме устава и ще браним името и честа на Войнски съюз както и името и честа на България и на Българският народ !

Скъпи братя и сестри, майки бащи, скъпи сънародници, време е народът да разбере, че промяната на България започва от нас самите и с личен пример ще променим нашите деца и хората до нас, а те други и други и само така ще се променим като народ и ще изкореним робската си психика ! Народът трябва да участва в процесите в България и това е начинът чрез граждански общества и НПОТА, и граждански сдружения !

Ние трябва да понесем отговорността си като граждани и да платим своят дан към родината ни без значение от цвят, етнос или вероизповедание, защото ние живеем в България и всички носим отговорност за това, което се случва тук !

Искам да цитирам Айнщайн: „Не можем да решим проблемите като използваме същия начин на мислене, който сме използвали когато сме ги създавали“.´ Затова Ви казваме, че е време за пряка демокрация и хората трябва да бъдат част от решението на проблемите, а не част от проблема !

Проблемът е в системата, която служи на един модел, който се повтаря и повтаря ! А системата са хората, ние сме системата, ние сме държавата, ние сме тези, които искаме да живеем по-добре !Само за Истински Българи!

Без значение от възраст, пол и образование, без значение каква религия изповядваш обичай семейството си и Родината си, защото родината ни е само една, а в нея живеем всички ! Патриотизмът във всеки един от нас трябва да бъде водещ ! Някой политици и партии направиха тази дума „патриот“ мръсна, но тя е свята, защото патриотизмът е състояние на духът !

Ние не говорим за противопоставяне, а напротив – говорим за сплотяване за което се е пожертвал самият Васил Левски „за една чиста и свята република, за една силна и свободна България“!

Днес страницата Само за Истински Българи е удостоена с висока чест, а утре може да сте Вие !
Мнозина се отказват и казват, че една птичка пролет не прави, а ние ще им отговорим така е, но един петел цяло село буди та и ние така се опитваме да Ви пробудим и днес виждаме, че над 80 000 от Вас са с нас !

Благодарим Ви, чест и гордост е за нас, благодарим Ви !Само за Истински Българи!

Държавата е лош стопанин и често институциите липсват там където има нужда народът от тях, но да променим това заедно малко по-малко, стъпка по стъпка, ден след ден да решаваме проблем след проблем докато направим България едно добро място за живеене, ако не за нас то поне за нашите деца !

Търсят се апостоли, администратори, будители, търсят се човеци с една дума опълченци на който им пука за България, защото това е последният ни шанс ! Ако Вие сте готови да се опълчите можете да ни пишете тук на страницата САМО ЗА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!

За да бъдем силна република дела трябват, а не само публика !
Някой ще ни обвинят в популистки клишета, а ние ще им отговорим, че това са добре казани истини, които всеки от нас трябва да проумее !
Време е за опълчение, да се опълчим заедно, не сте сами!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*