Само за Истински Българи!

Само за Истински Българи!


Патриотизъм и родолюбие – това обединява над 80 000 души в една фейсбук страница !
И това е страницата Само за Истински Българи !

Страницата, макар и наречена Само за Истински Българи се посещава и от други нации и етноси, и хора от цял свят !
За две години сме качили над 65 000 публикации като само снимките и колажите са над 15 900 !

Всяка една публикация, всяко едно видео, всяка една статия е докоснала някого, е докоснато нечие сърце и им е докоснато човешкото в човека !
Над 80 000 човека ни се довериха и ни следват за да следят нашите постове !
Това е огромна отговорност както казва Васил Левски:

” Играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло да се постъпва”!

Та и ние така, довериха ни се много хора и трябва зряло да се постъпва, че не е шега работа – много работа без почивка, без пари, труд и родолюбие !
Тук искаме да благодарим на екипът на страницата и на техните семейства ! Защото за да се посветиш истински изцяло на родината си и на дейността си някой някъде трябва да поеме твоите отговорности и задължения в семейството ти !

Efekt 2

Искрено благодарим на нашите майки, съпруги и родители, на братята и сестрите ни, които често носеха нашите задачи за да сме до Вас ! БЛАГОДАРИМ ВИ! Днес Благодарим и на високата оценка дадена от Войнски Съюз „Васил Левски“, който са следили, анализирали и проучили кой колко е дал за отечеството в социалните мрежи и в обществото и наградиха наш администратор с доверието да ги представлява юридически пред обществото, но и да пази честа и името им като неправителствена организация, която изповядва заветите на Васил Левски и защитава хората и родината ни ! Това признание не е само за Стефан Пройнов, а за целият екип на страницата Само за Истински Българи !

Ние обещаваме, че ще спазваме устава и ще браним името и честа на Войнски съюз както и името и честа на България и на Българският народ !

Скъпи братя и сестри, майки бащи, скъпи сънародници, време е народът да разбере, че промяната на България започва от нас самите и с личен пример ще променим нашите деца и хората до нас, а те други и други и само така ще се променим като народ и ще изкореним робската си психика ! Народът трябва да участва в процесите в България и това е начинът чрез граждански общества и НПОТА, и граждански сдружения !

Ние трябва да понесем отговорността си като граждани и да платим своят дан към родината ни без значение от цвят, етнос или вероизповедание, защото ние живеем в България и всички носим отговорност за това, което се случва тук !

Искам да цитирам Айнщайн: „Не можем да решим проблемите като използваме същия начин на мислене, който сме използвали когато сме ги създавали“.´ Затова Ви казваме, че е време за пряка демокрация и хората трябва да бъдат част от решението на проблемите, а не част от проблема !

Проблемът е в системата, която служи на един модел, който се повтаря и повтаря ! А системата са хората, ние сме системата, ние сме държавата, ние сме тези, които искаме да живеем по-добре !Само за Истински Българи!

Без значение от възраст, пол и образование, без значение каква религия изповядваш обичай семейството си и Родината си, защото родината ни е само една, а в нея живеем всички ! Патриотизмът във всеки един от нас трябва да бъде водещ ! Някой политици и партии направиха тази дума „патриот“ мръсна, но тя е свята, защото патриотизмът е състояние на духът !

Ние не говорим за противопоставяне, а напротив – говорим за сплотяване за което се е пожертвал самият Васил Левски „за една чиста и свята република, за една силна и свободна България“!

Днес страницата Само за Истински Българи е удостоена с висока чест, а утре може да сте Вие !
Мнозина се отказват и казват, че една птичка пролет не прави, а ние ще им отговорим така е, но един петел цяло село буди та и ние така се опитваме да Ви пробудим и днес виждаме, че над 80 000 от Вас са с нас !

Благодарим Ви, чест и гордост е за нас, благодарим Ви !Само за Истински Българи!

Държавата е лош стопанин и често институциите липсват там където има нужда народът от тях, но да променим това заедно малко по-малко, стъпка по стъпка, ден след ден да решаваме проблем след проблем докато направим България едно добро място за живеене, ако не за нас то поне за нашите деца !

Търсят се апостоли, администратори, будители, търсят се човеци с една дума опълченци на който им пука за България, защото това е последният ни шанс ! Ако Вие сте готови да се опълчите можете да ни пишете тук на страницата САМО ЗА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!

За да бъдем силна република дела трябват, а не само публика !
Някой ще ни обвинят в популистки клишета, а ние ще им отговорим, че това са добре казани истини, които всеки от нас трябва да проумее !
Време е за опълчение, да се опълчим заедно, не сте сами!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.