изпрати новина
Водещи новини

Само ограда, нали?

Само ограда, нали?


Когато една ограда на детска площадка е двойно по-непреодолима от нашата велика ограда на границата ни!

Това чудо на съвременните възпрепятстващи съоръжения на Свинарчето и Тиквата!
Тази бутафорна преграда служи само и единствено за продуктово позициониране на управляващите пред Европа ще каже някой, а не е така – стотици милиони левове пари не само нашите данъкоплатци, но и на Европейските трябваха да гарантират сигурност !

Борисов не веднъж е заявявал, че ние сме надежден партньор на Европа и границата ни е стабилна и сигурна !
Единственото сигурно нещо свързано с границата ни е обаче усвояването на огромни суми, но все пак в цял свят има едно правило, че който плаща повече печели и така на този акционен принцип шепа хора спечелиха и това са Трафикантите – купиха си забавено строене, купиха си правителството, а с него и всички институции като МВР, Погранична полиция и Митниците не останаха на страна !Само ограда, нали?

Свидетели сме на стотици случаи на групи мигранти залавяни по суша, а за тези групи преминаващи по вода никой не говори за тях освен румънците, които стрелят по гемиите и гумените лодки !
И така това грандиозно преградно съоръжение, с което цял живот щял да се гордее Валери Симеонов някак си сравнявано едва ли не с великата китайска стена, а днес ние го сравняваме с оградата на спортна площадка, която има два реда телена мрежа и е далеч по-висока и трудна за преминаване !Само ограда, нали?

За срамотията е това с безочливи лъжи и театрални алчни постановки бяха и обекта на посещение от Великобритания, Сърбия и Унгария като се извървяха не малко политици, които да видят колко надежден партньор сме на една ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!

И така истината е, че сме дебили излиза наяве щом ни правят на такива !
Но и европейските лидери ги смятат за такива щом им пробутаха тази същата лъжа ! Въпросът е дали Европа им вярва на днешен ред ?Само ограда, нали?

В китайската стена има погребани стотици хиляди работници като пълнеж в градежа и това я превръща в най-голямата гробница в Света !
Дали лъжите на Борисов и Валери Симеонов Гордият не превръщат и България в най-голямата гробница на Балканите след като напълниха страната ни с терористи, джихадисти и всякакви там крайно радикални ислямисти !

Пази Боже да не се случи това, защото ограда може да нямаме, но отмъщение ще има за това рано или късно !
И така днес ни управляват едни лъжци, но въпросът е до кога хората тук и там ще им вярват!
Гласуването за национални предатели е престъпление против човечеството и трябва да бъде наказвано също толкова жестоко колкото тези за които се гласува !
Видовден идва, господа национални предатели !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*