Сбъркана държава

Сбъркана държава


Сбъркана ни е държавата и то не от вчера е така!
Мутри щом Ви управляват, а на Мафията вече викат МВР!
Министърът на отбраната, а закон за интеграция на ромите да пише ! Министърът на културата със строителство се занимава !

Вице премиер е щом по плажовете ходи и с дискотеки да се занимава ! Министър на туризма пък на оскарите да отиде на червените килими да се снима! Физкултурник пък в САЩ за самолети да преговаря, сбъркана е тази държава !

Сега медиите им са виновни, че те крали и не искат никой да разбере, ами да не бяха се оляли !
Всеки е невинен, според закона до доказване на противното, а когато се доказва било фалшива новина или медийна атака и записите били манипулирани, а Борисов не знае или по-точно нехае !

Сега със закони ще цензурират медиите и разследващите журналисти никой за да не ги разследва, че те крали, крали и се оляли, а сега и всички да мълчим ! Който критикува срещу държавата се бунтува и ще бъде арестуван, а после ще решат и за какво !

Сбъркана е тази държава като още от Демокрацията е така – на власт дойдоха тия за да сменят ония, а всички са на хранилката на онези дето са в сянката на властта !
А властта партиите си мени, но нрава не и така от една диктатура отиваме към друга и тъй шест петилетки се извървяха докато тези, които могат да кажат какво е било измряха !

Efekt 2

Разруха, съсипия, кражба, рекет и измама – това донесе тази Демокрация, а другото е индексът и пазарна автокрация на една групировка узурпирала властта, но и на нея ще и дойде краят !
До сега ГЕРБ с патерици все управлява, види и се края !
Само още малко на народа трябва да му писне както свалиха Бай Тошо от властта да измете и Бойко така!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.